Ekonomi

Market market ucuz et arayışına paydos! Bakanlık el attı! Kıyma artık 89 TL!

Et fiyatları yılbaşından bu yana çok yükseldi. Artan et fiyatları sofralardan silinme aşamasına geldi. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. İşte detaylar!Tarım Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Et ve Süt Kurumu ucuz et satışı için hazırlıklara başladı

Et fiyatlarının yükselmesi bakanlığı ve Et ve Süt Kurumunu harekete geçirdi. Tarım Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Et ve Süt Kurumu ucuz et satışı için hazırlıklara başladı.

İşte haberin detayları…

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI DUYURDU!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ucuz et satışının yaygınlaştırılması için arsa kredi kooperatifleri pazarında ESK et satışı başladı. Enflasyonla mücadele için çerçeve Bu iş birliğini genişleterek sürdüren Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz günlerde herkesin beklediği o güzel haberi verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ESK'de satışın devam edeceğini, Tarım ve Kredi Kooperatifleri marketlerinde satışa çıkarılan etlerin tüm şubeye yayılacağını açıkladı.

BUGÜNE KADAR 250 ŞUBESİ VAR

Tarım ve Orman Bakanlığı verilerine göre bugüne kadar satılan ESK etleri çeşitli tarım ve kredi kooperatif pazarlarında üretilmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı, halihazırda kaç sektörde et satışının devam ettiğini duyurdu. Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı verilere göre ESK şu anda 250 noktada beyaz ve kırmızı et satışı yapıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı satışlarını 1.000 şubeye çıkarmak için hazırlıklarına devam ediyor.

750 TARIM KREDİ MARKETİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, uygun fiyatlı et ürünleri satışının artması ile birlikte tüm vatandaşların mezbahaya ulaşımını kolaylaştırıp, tedbirler alındığını belirtti. Ülkemizin dört bir yanında 1.000 şubede satılacak olan ESK et satışı için hazırlıklarına hız verdi. Tarım ve Orman Bakanlığı, en kısa sürede 1.000 Tarım ve Kredi Kooperatifleri marketlerine yayılacak olan 750 şubede ESK satışı için hazırlıkları yapılıyor. Edinilen bilgiye göre mağazalardaki buzdolaplarına zam yapıldı.

ET FİYATI BELLİ OLDU!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü uygun fiyatlı et satışı gün geçtikçe zincirleşiyorken, fiyatı da merak edilmeye başlandı. Özellikle kıyma fiyatlarında indirim yapan ESK, ortalama ağırlığı 160 TL/kg olan kıymaları 89 TL'den satışa sunulacak.

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit ihtiyacı olanların imdadına koştu! Anında 35 bin TL elinizde!

2023 zabıta memuru maaşı! Bir zabıta ne kadar maaş alır? İşte yeni başlayan zabıta maaşı!