Ekonomi

Market ve akaryakıt harcamalarına 600 lira indirim! İşte kampanyanın ayrıntıları

TEB'den yeni bir kampanya geldi. Buna göre banka müşterilerine market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600'lik indirim kampanyası başlattı. Uzun yıllardır sunduğu bankacılık hizmet ve ürünlerinin yanı sıra avantajlı ve cazip kampanyalarını da sunan TEB, bu kez de market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarına yönelik 600 TL’lik indirim kampanyası ile dikkat çekiyor

Bankalar arasındaki kampanya yarışında güçlü bir yer tutan TEB, bu kez de alışverişlerde kazandıran kampanyasını müşterilerine sunmuş durumda. Uzun yıllardır sunduğu bankacılık hizmet ve ürünlerinin yanı sıra avantajlı ve cazip kampanyalarını da sunan TEB, bu kez de market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarına yönelik 600 TL’lik indirim kampanyası ile dikkat çekiyor. TEB’in sunduğuı avantajlı kampanyadan yararlanalar ayrıca 1 yıl boyunca kart ücreti de ödemeyecek. Bu kampanya ile TEB müşterileri market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600 TL’ye kadar indirim hakkı elde ederek tasarruf sağlayabilecek İşte TEB kampanyasının detayları…
 

TEB, kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvurusu onaylanan müşterilerine market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600 TL’ye kadar indirim sunacak. Söz konusu kampanya dahilinde, TEB kredi kartı başvurusunda bulunanlar her ay 100 TL ve yılsonuna kadar toplamda 600 TL indirim hakkından yararlanabilecek. Söz konusu kampanyada indirim hakları market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarının aylık toplamda 4.000 TL ve üzerinde yapılması ile sağlanacak. Ayrıca kampanyadan yararlanan TEB kredi kartı sahipleri 1 yıl boyunca kredi kartı ücreti de ödemeyecek. Kampanyaya katılmak isteyenlerin CEPTETEB ile başvuruda bulunması gerekmekte.

TEB’in sunduğu 600 TL’ye varan indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin CEPTETEB uygulaması üzerinden ya da CEPTETEB internet şubesinden, şube ve çağrı merkezi kanallarından TEB kredi kartı başvurusunda bulunması gerekmekte.. 1 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında belirtilen yollarda kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvuruları onaylanan müşteriler söz konusu kampanyadan yararlanabilecek.
 

Kampanyaya katılmak isteyenlerin 30 Eylül 2022 tarihine kadar katılım sağlaması gerekmekte. Ayrıca kampanyaya SMS ile katılmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” seçeneğinin yanı sıra “KART” yazıp 4616’ya SMS göndermesi gerekmekte.