Kent Haberleri

Markete gidecekler dikkat! Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor!

Markete gideceklerin merakla beklediği müjde geldi. En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor...

Peş peşe gelen zamlarla geçinmenin oldukça zorlaştığı günlerde en çok tercih edilen bankalar arasında ye alan Akbank tarafından bir son dakika kampanyası başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, evine alışveriş yapacakların yüzünü güldüren kampanyanın ne zaman sona ereceği de pek çok kişi tarafından merake diliyor. 

Verilen bilgilere göre, Akbank tarafından; market, kasap, manav ve daha pek çok alışverişler için resmen hediye dağıtılacak.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, en zorlu dönemlerde bile müşterilerini unutmayan bankalar arasında yer alan Akbank, başlatttığı kampanyalarla dikkat çekiyor.

Akbank şimdi de eylül 2023 kampanyasını açıkladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu kampanya market alışverişi yapacak olan müşterileri yakından ilgilendiriyor.

AKBANK'TAN EYLÜL 2023 KAMPANYASI

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada söz konusu kampanyanın 1 Eylül 2023 tarihinde tarihinde başladığını ve 30 Eylül 2023 tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Akbank Eylül 2023 kampanyası kapsamında müşterilerine 100 TL chip - para imkanı sunuyor. 

AKBANK MARKET KAMPANYASI DETAYLARI

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, Akbank'ın başlattığı söz konusu kampanya 1 Eylül 2023 ve 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Söz konusu kampanyaya katılım kapsamında, Akbank Kart ile tek bir defada gerçekleştireceğiniz manav, market, kasap ve şarküteri sektörlerinde 2. ve bir sonraki 400 Türk Lirası ve üzeri harcamaya 20 Türk Lirası, toplamda da 100 Türk Lirası chip - para hediye edilecek.

Yine pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya kapsamında, müşteriye teklif edilmiş olan chip - parayı elde etmek isteyen Akbank müşterilerinin Akbank'ın Eylül 2023 kampanyasına katılım sağlayabilmek için öncelikle Juzdan veya Akbank Mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. 

Yine paylaşılan detaylara göre, belirtilmiş olan söz konusu uygulamada bulunan "Hemen Katıl" butonu ile e katılım sağlamak mümkün. Ayrıca Akbank'ın yüzleri güldüren bu yeni kampanyasına kısa mesaj ile katılım sağlamak isteyenler 4566'ya MARKET yazıp SMS gönderebilir.
 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar dikkat! 

Isparta'da imarlı arsa satılacak! İhalesi 26 Eylül'de!

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!