Ekonomi

Markete gidecekler dikkat! Bu marketler için şok karar geldi!

Marketlerle ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. İşte markete gidecek milyonlarca vatandaşı ilgilendiren o gelişme...Resmi olarak açıklanan bilgilere göre, bölgesel marketlerle ilgili bir son dakika kampanyası başladı

Marketlerle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Resmi olarak açıklanan bilgilere göre, bölgesel marketlerle ilgili bir son dakika kampanyası başladı. 28 Şubat tarihine kadar geçerli kampanyanın detayları neler? 

Marketlerde son başlatılan kampanyalar hakkında bilgi vermeden önce KDV indirimleri ile ilgili bazı bilgiler verelim. 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen gıda fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arka arkaya gelen zamlardan bunalan vatandaşlara ilaç gibi gelen KDV indirimi ile ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Verilen detaylara göre, gündemden düşmeyen gıda ürünlerinde KDV oranı yüzde 8’den yüzde 1’e çekilmişti. Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren ve sık sık gündeme gelen KDV indirimi pirinç, şeker, yoğurt, makarna, peynir, süt gibi çok sayıda üründe geçerli oluyor.

Peki 2022 market kampanyaları neler? Market kampanyaları 2022 detayları nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bölgesel marketlerle ilgili kampanya başlattığını duyurdu. Verilen detaylara göre başlatılan kampanya kapsamında 28 Şubat 2022 tarihine kadar Bölgesel Marketler’den tek seferde gerçekleştirilecek olan 200 lira ve üzeri ilk peşin market alışverişinde 20 lira MaxiPuan kazanılacak

BÖLGE BÖLGE AÇIKLANDI

Söz konusu kampanyaya katılım sağlayabilmek İş Bankası'nın resmi uygulaması olan Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” kısmından “KATIL” butonuna tıklamak yeterli oluyor. Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren kampanya kapsamında maximum özellikli POS cihazlarından yapılan ödemeler geçerli olacak.

Söz konusu kampanyaya dahil olan kartlar şu şekilde:  İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları, MaxiPara Kartlar, İş Bankası Bankamatik Kartları. 

Peki market kampanyasının son katılım tarihi ne zaman? Market kampanyasından kimler yararlanabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

Kampanya hangi marketlerde geçerli?


İş Bankası'nın milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdüğü kampanya şu marketlerde geçerli: Akyurt Süpermarket, Altunbilekler Market, Sarıyer Market, Happy Center, Ali Pehlivanoğlu Market, Yunus Market, Hanif Pehlivanoğlu Market, Anka Gross, Özhan Market, Turgut Seyhan ve Kardeşleri Market İşletmeciliği, Çağdaş Marketler, Onur Market,  Kim Market, Pehlivanoğlu Marketler.

İş Bankası tarafından başlatılan kampanyaya dahil olmayan işlemler şu şekilde: Ticari kredi kartları, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler, Maximum Mobil Pazarama üzerinden yapılan market alışverişleri,  ürün iptal ve iade işlemleri, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler.

Egehaber'in aktardığına göre, İş Bankası'nın market kampanyası kapsamında kazanılmış olan Maxipuanlar 8 Mart 2022 tarihine kadar söz konusu kartlara yükselmiş olacak. Kartlardaki puanlar için belirlenen son kullanma tarihi 7 Nisan 2022, puanların yanacağı tarih ise 30 Nisan 2022'dir. Müşteriler söz konusu market kampanyasında yalnızca 1 kez yararlanbilir ve en fazla 20 Türk Lirası Maxi Puan kazanabilir.

Akaryakıt fiyatlarında çok büyük indirim! Dikkat! Benzin, motorin ve LPG...

KDV indirimine ek indirim haberi geldi! Temel gıda ürünlerinde büyük fırsat!

Zincir marketlerden şok indirim kararı! Ayçiçek Yağ fiyatlarında büyük indirim! İşte fiyatlar...