Kent Haberleri

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...Tüketiciler bayram süresince ihtiyaçlarını karşılayacakları zincir marketlerin açık olup olmayacağını sorguluyor

Kurban Bayramı 9 günlük tatilin başlamasıyla marketlerin bayram süresince açık olup olmayacağı merak ediliyor. Tüketiciler bayram süresince ihtiyaçlarını karşılayacakları zincir marketlerin açık olup olmayacağını sorguluyor. 

Vatandaşlar, "Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?" sorularına yanıt arıyor.

Peki, Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Bayramda zincir marketler açık mı konusu şimdiden gündemde sorgulanmaya başlandı. 9 günlük resmi tatil sürecinde vatandaşlar özellikle zincir marketlerin çalışma saatleriyle birlikte detayları araştırmaya başladı. 

BAYRAMIN 1. GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI, SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Sabah'ta yer alan detaylara göre, marketlerin çalışma saatleri bölgesel ya da şubeye göre değişebiliyor. Mağaza genelde dini bayramların ilk gününde kapalı oluyor. Fakat konuya dair kurumların resmi bir açıklaması şu an bulunmuyor.

Zincir Marketlerin çalışma saatleri ise şöyle;

A101 SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

A101 hafta içi saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Bazı ilçelerde ise marketin çalışma saatleri uzatılarak 22.00'de kapanmaktadır.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

BİM marketler zinciri Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe- Cuma- Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında tüketicilere hizmet vermektedir.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ BELLİ OLDU MU?

ŞOK Market Pazartesi- Salı- Çarşamba-Perşembe- Cuma- Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet sağlıyor.

BUGÜN MARKETLER ÇALIŞIYOR MU?

Bugün birçok market çalışmalarına devam ediyor.

AREFE GÜNÜ MARKETLER AÇIK OLACAK MI? 

27 Haziran Salı günü marketler hizmet vermeye devam edecek. Sabah saat 09:00 açılacak olan BİM, A101 ve ŞOK marketler akşam saat 21:00'e kadar açık olacak. Migros ve Carrefoursa marketlerin çalışma saatleri ise bulundukları alan ve AVM'ye göre değişiklik gösterebilecek. (10:00-22:00)

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

ŞOK Market çılgın indirimlerini sıraladı! Domestos çamaşır suyu 49 TL'ye düştü! Yüzde 40'a varan indirim geliyor...