Ekonomi

Marketler sabitleme hareketinde! Bir market daha ürünlerinin fiyatlarını sabitledi!

Enflasyon ile artan fiyatlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Bu duruma dur demek isteyen marketler ürünlerinin fiyatlarını sabitlemeye başladı. İşte o markette bu harekete katıldı!İlk önce ŞOK marketleri bu hareketi başlattı arkasından da peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı

Ürün sabitleme hareketine marketler dahil olmaya devam ediyor. İlk önce ŞOK marketleri bu hareketi başlattı arkasından da peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Şimdi ise o sevilen markette ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

İşte haberin detayları…

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren perakende zinciri A101, Ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyatları sabitleyeceğini halka duyurdu. A101'in kampanya ile hem tüketicilerin alım gücünün korunması adına hem de ülke ekonomisine destek olmaya devam edeceği belirtildi.

Türkiye’nin en fazla mağazaya sahip perakende zincirlerinden A101, 2023 yılında devam ettireceği haftalık kampanyalar ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak tüketicinin yanında olmaya devam edeceğini tüketiciye duyurdu.

ŞOK ÜRÜN FİYATLARINI SABİTLEDİ!

ŞOK marketlerde pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay, kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana kadar bir evin temel ihtiyacı olan tüm bu ürünlerde belirlenen 1000 üründeki fiyatlarda ocak ayı sonuna kadar sabit kalacak. Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılın geride kaldığını söyledi. ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, konuya dair şunları söyledi;

"Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin, vatandaşlarımızın bütçesine katkı sağlamak üzere, ocak ayı boyunca 1.000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı almış bulunmaktayız. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yapmak istedik. Yani belirlenen 1.000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak. ŞOK Marketler olarak güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi daima en uygun fiyatlar ile müşterilerimize sunmaktayız, ulaştırmaktayız. 81 ile yayılmış olan mağazalarımızda piyasa fiyatlarının altında uyguladığımız fiyat politikamızla enflasyonun baskılanmasından dolayı önemli bir görev üstleniyoruz.”

Emekli vatandaşlara Ocak ayında 30 bin TL! Tek şart emekli olmanız! İşte detaylar!

Kamu işçilerin ikramiye tarihi!

Evde bakım maaşını kimler alabilir? Sigortalı olan evde bakım parası alabilir mi?