Kent Haberleri

Marketlerde fiyatı uçuşa geçmişti, yine zamlanacak! Ama oradan ucuza alabilirsiniz

Et fiyatları marketlerde uçuşa geçti. Vatandaşlar aldıkları etin gramajında azaltmaya giderken, Tarım Kredi marketlerinden konuyla ilgili yeni bir adım geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla fiyatlarda indirime giden Tarım Kredi Marketleri ise et fiyatlarında da indirim yaptı

Enflasyonun ve maaliyetlerin yükselmesinin ardından et fiyatları da ciddi rakamlara ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla fiyatlarda indirime giden Tarım Kredi Marketleri ise et fiyatlarında da indirim yaptı. Tarım Kredi şimdi de bu indirimleri geniş kesimlere ulaştırmak adına harekete geçecek. 
 

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü vatandaşları heyecanlandıran önemli bir açıklamada bulundu. Paranız varsa hemen alabilirsiniz! Hüseyin Aydın, yaptığı açıklamasında ucuz et satılan mağaza sayısını 1000’e çıkaracaklarını belirtti. Piyasanın yarı fiyatına satış yaptıklarını belirten Aydın, “Piyasa fiyatlarının yarı fiyatına satıyoruz. Bakanlıkla görüşmeler yaptık, market sayısını bine çıkaracağız” dedi.

Yükselen kırmızı et fiyatları konusunda vatandaşlara güzel haber geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın ucuz et satan mağazaların sayısını artıracaklarını belirtti.

250 markette Et Süt Kurumu’nun verdiği etlerin satıldığını ifade eden Aydın şunları söyledi:

“Piyasa fiyatlarının yarı fiyatına satıyoruz. Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Muhtemelen market sayısını bine çıkaracağız. Diğer marketlerimizde de normal piyasa şartlarında paketli ambalajlarda et satmaya devam ediyoruz”

Gazetecilerle sohbet toplantısı düzenleyen Genel Müdür Hüseyin Aydın, “TK Market sayısı 1.549. 400 adet de Tarım Kredi Kooperatifleri’nde satış noktası var. Orada da satış yapılıyor. 6 ilde 250 bakkala girdik. Koop Bakkal’da il sayısını 17’ye çıkarıp 540 bakkala daha girmiş olacağız. Yani şubat sonunda 790 bakkalda tarım kredi ürünleri satılmaya başlanacak. Böylece şubat sonunda satış noktası sayımız 2.750’ye çıkacak. Yıl ortasında da 3 bini bulacak” diye konuştu.