29 / 04 / 2024

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 


Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.



Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi konusu:
A-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Toplu konut, konut, okul, çarsı, alışveriş merkezi, iş merkezi, kültür tesisleri, hastane binaları ile diğer her çeşit binalar ve siteler yapmak, 2. Arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferağ, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir. 3.Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, 4. Otel, motel ve turistik tesis binaları inşaatı yapmak, 5. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turistik tesisler, toplu konutlar, mesken inşa etmek ve bunları işletmek, 6. Yurt içinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetleri yapabilmek konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyet gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 7. Yurt içinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek, seyahat acenteleri kurmak,... ve 04.12.2023 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar.
 


Geri Dön