27 / 04 / 2024

Marmara Forum AVM bugün saat 10.00'da açılıyor!

Marmara Forum AVM bugün saat 10.00'da açılıyor!

Marmara Forum Alışveriş Merkezi bugün saat 10.00'da Bakırköy'de açılıyor. Açılışı Yüksek Sadakat konseri ile kutlayacak alışveriş merkezi 165 bin metrekare kiralanabilir alanı, yerli ve yabancı yaklaşık 300 markaya ev sahipliği yapacak



Marmara Forum Alışveriş Merkezi bugün Ekrem Kurt Bulvarı E5 Sahil yolu üzeri Bakirköy İstanbul adresinde açılıyor. 31 Mart saat 10:00' da Marmara Forum kapılarını açıyor.Bu açılışı 31 Mart akşamı Yüksek Sadakat Konseri ile kutluyor.

Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Multi Development Türkiye 'nin, Türkiye 'deki 9., İstanbul 'da ise 2. alışveriş merkezi . 165.000 metrekare kiralanabilir alanı, yerli ve yabancı yaklaşık 300 markaya ev sahipliği yapacak mağaza karması ile İstanbul 'un Avrupa yakasına yeni bir soluk getiriyor.   Marmara Forum Bakırköy ilçesinde, E5 karayolunun Merter çıkışı yakınında yer alıyor. Açılış Tarihi 31 Mart 2011.

Park Yeri
4.000

Proje Geliştirme
Multi Development Türkiye, İstanbul/Türkiye

Yatırımcılar
Multi Development Türkiye, İstanbul/Türkiye
Area Property Partners, Londra/İngiltere

Mimari
Tabanlıoğlu, İstanbul/Türkiye

İnşaat Başlangıcı
3. çeyrek 2008

Adres : Osmaniye Mah. Ekrem Kurt Bulvari E5 Sahil yolu üzeri Bakirköy Istanbul, Türkiye

Marmara Forum Garden Ofis :
Ofis kavramını değiştiren Marmara Forum Garden Office www.marmaraforumgardenoffice.com, Marmara Forum Alışveriş Merkezi yanında yer alıyor.   Sıradışı standartları, her metrekaresi işlevsel alanlarıyla beklentilerin üzerinde bir konfor anlayışına imza atıyor. Göz alıcı mimari yapısı, kış bahçeleri, merkezi konumu ve sosyal alanlara kolay ulaşımı ile iş dünyasına cazip bir teklif sunuyor.
Alışveriş Rehberi


Geri Dön