28 / 04 / 2024

Marmara Forum QR kodlarla sürpriz hediyeler kazandırıyor!

Marmara Forum QR kodlarla sürpriz hediyeler kazandırıyor!

Marmara Forum’un ‘QR Koridor’unu ziyaret ederek, kodları cep telefonları ve tabletleri ile okutanlar yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra binlerce sürpriz hediye kazanıyor



Marmara Forum, ‘QR Koridor’ uygulaması ile bir ilke daha imza atıyor. 3 -30 Eylül tarihleri arasında sürecek olan QR Koridor uygulaması için birinci kat koridorundaki zemin  iki gün boyunca QR kodlarla kaplandı.  Teknolojide sınır tanımayan bu sıradışı uygulamada QR kodları akıllı telefonları ile okutanlar, fitness üyeliğinden sinema biletine, bowling biletinden mağaza indirimlerine kadar binlerce sürpriz hediye yakalıyor.


Katılımın tamamen ücretsiz olduğu yenilikçi uygulamada 1.000’den fazla QR kod bulunuyor. iPhone, iPad, BlackBerry ve diğer tüm QR kod okuyabilen cihazlarla okutulabilen bu kodlar, Marmara Forum ziyaretçilerine alışveriş merkezi içinde bulunan Arby’s, Ariş, Burger King, Deichmann, Faik Sönmez, Girl Stop, İnci, Karaca, Kervan, Kiehl’s, Kiğılı, Marks & Spencer, Ortopedia, Oxxo, Penti, Popeyes, Reebok, Sbarro, Sephora, Tefal, Teknosa,  Toyzz Shop ve YKM’den yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra sürpriz hediyeler de kazandırıyor.


QR kodları okutmak için Facebook, Twitter hesabı veya kimlik numarası ile giriş yapmak yeterli olurken, kazananlar hediyelerini aynı gün içinde alabiliyor.


Geri Dön