18 / 10 / 2024

Marmara Yapı'dan 1,5 milyar TL'lik yeni proje! Marmara Koru yüzde 30 peşinat 41 ay vade fırsatıyla satışta!

Marmara Yapı'dan 1,5 milyar TL'lik yeni proje! Marmara Koru yüzde 30 peşinat 41 ay vade fırsatıyla satışta!

Firma: Marmara Yapı

Proje: Marmara Koru

32 yıllık tecrübesiyle yurt içi ve yurt dışında 10.000’den fazla konutu başarıyla teslim eden Marmara Mühendislik Yapı, 1,5 milyar TL’lik dev yatırımı Marmara Koru Projesi'ni hayata geçiriyor. 




Marmara Yapı, tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen yeni projesi Marmara Koru ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Firma sahibi Vehbi Orakçı’nın liderliğinde yürütülen proje, 442 daire ve 20 dükkândan oluşuyor. Proje ayrıca sosyal tesisler ve yüzme havuzu gibi ayrıcalıklar sunuyor.

70 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Marmara Koru Projesi, yüzde 61 oranında yeşil alanı ve dört bir yanı koruluk ormanla çevrili olmasıyla doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Ayrıca deniz manzarası ile sakinlerine huzurlu ve ferah bir yaşam vaat ediyor.

MARMARA KORU NEREDE?

15 bin metrekarelik alanda kurulan bu prestijli proje, dört tarafı yarım asırlık çınar ve ıhlamur ağaçları ile çevrili 20 bin metrekarelik koruluk ve parklarla dört tarafı yemyeşil bir yaşam adası olarak konumlandı. 

Sakin ve huzurlu bir aile konsepti sunan Marmara Koru, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşmakta. Marmara Denizi ve Gürpınar sahiline yürüme mesafesinde bulunan Marmara Koru projesi, alışveriş merkezleri, eğitim ve ulaşım merkezlerine olan yakınlığı ile de öne çıkıyor. 

Marmara Yapı dan 1,5 milyar TL lik yeni proje! Marmara Koru yüzde 30 peşinat 41 ay vade fırsatıyla satışta!

YÜZDE 30 PEŞİNAT 41 AY VADE FIRSATI

Projede, yüzde 30 peşinat ve 41 ay vade seçenekleri sunuluyor. Banka kredisi ve kefil gerektirmeyen bu finansman modeli, ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

WEB: https://marmarakoru.com

TEL:444 0 694

Azizoğlu Gayrimenkul'den 2,5 milyar TL'lik dev yatırım! 5 yıl içinde 3 yeni proje hayata geçirilecek!

Özak GYO Dragos 15 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

İV Kandilli 48 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

 


projeye sor



Geri Dön