İhale

Marmarabirlik arsaları açık artırmayla satılıyor!

Marmarabirlik, açıklamasında, 'Taşınmazlar 24 Aralık Salı günü saat 14.00'te Marmarabirlik genel merkezinde açık artırma usulü ile satışa çıkartılacak. İhaleye katılmak isteyenler Marmarabirlik internet sitesinden doğru bilgiye ulaşabilir...

Marmarabirlik'in Orhangazi'deki iki taşınmazının açık artırma usulü ile satışına ilişkin kamuoyuna yansıyan bilgi ve rakamların yanıltıcı ve asılsız olduğu belirtildi. 


Marmarabirlik'ten, kamuoyunu doğru bilgilendirilmesi amacıyla verilen bilgiye göre, Orhangazi sınırları içerisinde Gemlik Caddesi üzerideki 16 bin metrekare arsa ile yine Yalova Caddesi üzerinde bulunan eski düğün salonu ve hizmet binası ve lojmanların yanı sıra deponun bulunduğu arsanın ihale yoluyla satışına ilişkin ilanlarının yerel ve ulusal basınla birlikte Marmarabirlik internet sitesinde yayınlandığı ve kamuoyuna duyurulduğu belirtildi. 


24 Aralık'ta satışa çıkacak 


Marmarabirlik, açıklamasında, 'Taşınmazlar 24 Aralık Salı günü saat 14.00'te Marmarabirlik genel merkezinde açık artırma usulü ile satışa çıkartılacaktır. İhalemize katılmak isteyenler Birliğimizden veya Birliğimiz internet sitesinden doğru bilgiye ulaşabileceklerdir" çağrısı da yapıldı.. 



DOĞRU BİLGİLER İHALE İLANLARIMIZDA MEVCUT 


Marmarabirlik'ten yapılan kısa açıklamada, "Söz konusu taşınmazların (arsaların) satışına ilişkin 15.12.2013 tarihinde çıkan haberlerde yer alan rakamlar kamuoyunu yanıltıcı mahiyette olup Birliğimizce belirlenen gerçek rakamları yansıtmamaktadır. Gayrimenkul satışına ilişkin ilan yerel ve Ulusal birçok gazetede yapılmıştır. Ayrıca Birliğimiz internet sitesinde ilana ilişkin detaylar bulunmaktadır" denildi. 

Bursa Hakimiyet