29 / 04 / 2024

Marmaris Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Marmaris Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Marmaris Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün saat 15.00'te gerçekleşti. Belediye Meelisi toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan 2015 Yılı Mayıs ayı 5. Olağan toplantısında görüşülecek maddeler;



1-Boş bulunan 3. derecelik Kültür ve Sosyal İşler Müdürü kadrosunun, 1. derecelik Muhtarlık İşleri Müdürü kadrosu olarak değişiklik yapılması konusunun görüşülmesi. 

2-Belediye başkan yardımcısının aylık ödeneğinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi. 

3-Getob'un Belediyemize ait Armutalan Kültür ve Kongre Merkezinde bulunan 4 ve 5 numaralı dükkânların birliklerine tahsisi hakkındaki taleplerinin görüşülmesi. 

4-Marmaris Gençlik Spor Tur. ve Tic. A.Ş.'nin belediyemizce uygun görülen yerde Marmaris temalı ürünlerinin bulunacağı satış konteynırı çalıştırma konulu taleplerinin görüşülmesi. 

5-Martab'ın 24.04.2015 tarihli, devir işlemleri konulu yazısının görüşülmesi. 

6-Belediyemizin 2014 mali yılı gelir ve gider kesin hesabının görüşülmesi. 

7-Belediyemiz sahil bandı içerisinde bulunan liman içindeki günlük gezi teknelerinin palamar bağlama yerlerinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi. 

8-Garry Steven Kirby vekili Gülayşe ANLATICI'nın Armutalan Belediyesinin almış olduğu 24.03.2014 tarih ve 22 nolu meclis kararına istinaden İlçemiz Camiavlu mevkii Özyeşilkent sitesinde bulunan tapunun 10 pafta, 2347 nolu parsel üzerinde bulunan 7 nolu bağımsız bölüm ile 9 nolu bağımsız bölümün takas işlemi hakkındaki taleplerinin görüşülmesi. 

9-Tabiat Varlıkları ve Doğal Sit Alanları ile Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Bulunan Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki Yerlerin İdaresi Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde İlçemiz mülki sınırları içerisindeki devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerde Marmaris Belediyesi Tüzel Kişiliği adına kiralama iş ve işlemlerini yürütmek üzere Belediye başkanı veya Belediye Başkanının yetkilendireceği personele yetki verilmesi, kiralama yapıldığı takdirde kiralanan yerin kurumumuzca işletilip veya işlettirilmesi konusunda belediye meclisince Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülmesi." Gündem maddeleri görüşülecek.



Manşet


Geri Dön