28 / 04 / 2024

Marmaris'te belediye tarafından inşa edilen iskele mühürlendi!

Marmaris'te belediye tarafından inşa edilen iskele mühürlendi!

MARMARİS'te daha önce belediye tarafından inşa ettirilen iskele, bazı vatandaşlardan gelen şikâyetler nedeniyle yine belediye ekipleri tarafından mühürlendi. Belediye bir süre önce Türkmenistan Parkı'nda çay bahçesi yapmaya başlandı...



MARMARİS'te daha önce belediye tarafından inşa ettirilen iskele, bazı vatandaşlardan gelen şikâyetler nedeniyle yine belediye ekipleri tarafından mühürlendi. 


Belediye bir süre önce Türkmenistan Parkı'nda çay bahçesi yapmaya başlandı. Bu çalışma kapsamında denizin üzerine 60 metrekare genişliğinde iskele inşa etti. Bazı vatandaşların iskelenin yasal olmadığı yönündeki başvuruları dolayısıyla inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlileri, şikâyetleri yerinde bularak tutanak tutup iskele inşaatının durdurulmasını istedi. Bunun üzerine Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iskeleyi şeritle çevirdikten sonra mühürledi. 


İskelenin yasaya uygun olmadığı yönündeki şikâyetler üzerine mühürleme işlemi yaptıklarım belirten Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Biraz komik ama kendi yerimizi kendimiz mühürlemek zorunda kaldık. Buraya gelerek inceleme yapıp tutanak tutan resmi görevlilere söyleyecek bir şeyimiz yok. Çünkü onlar görevlerini yapıyor. Asıl ilgi çekici nokta; bunun bir şikâyet üzerine yapılıyor olması. Kamu yararına olan küçük bir konunun tolerans edilmeyip şikâyet konusu yapılmasını halkın takdirine bırakıyorum." 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön