28 / 04 / 2024

Marmaroom'da 161 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Lansman fiyatıyla satılık daireler!

Marmaroom'da 161 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Lansman fiyatıyla satılık daireler!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Marmaroom projesinde yer alan 1+1'lerin fiyatları 161 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yatırımcısına kazanç sağlayan Marmaroom projesinde kira bedelleri 1+1'lerde eşyasız 1.000 TL, eşyalı 1200 TL olarak belirlendi...



EVKO ve MEOT İnşaat Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Çiğdem Şengün, grubun İstanbul Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde Marmara Denizi ve Süreyyapaşa Ormanı manzarası eşliğinde hayata geçirdiği  Marmaroom  konut projesinin, yatırımcılara büyük oranda kar sağlayacağını belirtti.


Üniversite ve kamu kurumlarının yoğun bulunduğu bir bölgede yer alan Zümrütevler ve Başıbüyük mahallelerinde bulunan modern konut projelerinde 1+1 dairelerin minimum kira bedellerinin eşyasız 1.000 TL, eşyalı 1200 TL olduğuna dikkat çeken Şengün, “Şu anda MARMAROOM’dan daire satın alan yatırımcılar, 173.000 TL'ye firma bünyesinden taksitle ya da banka kredisi ile 1+1 daire satın alabiliyor. Bugün itibariyle peşin ödemeyle alım yapmak isteyen yatırımcılar için projedeki minimum 1+1 fiyatı ise 161.000 TL.

 

Yeni yasa ile İstanbul'un çekici bölgelerinde proje geliştirmek isteyen ancak yüzde 18 KDV ödemek istemeyen inşaat firmalarını kentsel dönüşüm alanlarına yöneliyorlar. Maltepe’nin de kentsel dönüşüm alanlarını kapsaması ve bu trendle hızlı bir yükseliş evresinde olması yatırımcıların gözünden kaçmıyor. Son yıllarda yapılan birçok araştırma, Maltepe’den yatırım yapmak isteyenlerin firma ve yatırımcıların sayısının sürekli artışta olduğunu gösteriyor. Bu ilgi nedeniyle fiyatların artış göstermesi ve bölgeye yatırım yapanların piyasa koşulların çok üzerinde karlar elde etmesi çok normal”  diye belirtti.


Marmaroom iletişim bilgileri

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com



projeye sor



Geri Dön