28 / 04 / 2024

Marriott, Türkiye'de 11 otel açacak!

Marriott, Türkiye'de 11 otel açacak!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı Licence, yeni yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Licence, Türkiye'de 11 otel daha açacaklarını aktardı. 




Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence, Marriott International ve Er Yatırım iş birliğiyle hayata geçirilen Four Points by Sheraton otellerine ilişkin toplantı düzenledi. 

 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Marriot International Avrupa Başkan Yardımcısı Licence, toplantıda yeni yatırımları hakkında açıklaamlar yaptı. Licence, 13 marka altında 26 otel ve 5 bin 600'ün üzerinde oda seçeneği ile Türkiye'de varlıklarını sürdürdüklerini dile getirdi ve 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacakları bilgisini verdi. 

 

Başkan Yardımcısı Licence, açılacak olan otellerin 6'sının İstanbul'da olacağını da sözlerine ekledi. Licence, Four Points  İzmir  ve önümüzdeki 3 yıl içerisinde açmayı planladığımız 3 diğer Four Points oteli ile de markanın Türkiye'deki değeri ikiye katlanacak." dedi. 

 

Marriott International'ın Starwood Hotels & Resorts'u aldıklarını dile getiren Licence, şu anda 125 ülkede 30 marka bünyesinde 6 bin 200'den fazla otel seçeneğimiz bulunuyor diye konuştu. 


Geri Dön