Genel

Marshall ile hayatını renklendirdi, Volvo S40'a sahip oldu!

AkzoNobel Marshall Boya ’nın Türkiye çapında yürüttüğü Renklendir Hayatı yarışması sonuçlandı. Facebook üzerinden gerçekleştirilen yarışmanın büyük ödülü Volvo S40 ’ı Adana ’dan Efe Erarslan kazandı

Facebook üzerinden gerçekleştirilen ve sekiz hafta süren yarışmanın büyük ödülü olan Volvo S40 'ı, sayfaya yüklediği fotoğraflarla en yüksek oyu alanlar arasında jürinin yaptığı değerlendirme sonucu, Adana 'dan Efe Erarslan kazandı. Erarslan 'ın ödülü, 14 Temmuz 'da gerçekleştirilen özel bir törenle kendisine teslim edildi. Ayrıca, yarışma süresince tam 385 bin kişi Facebook sayfasını ziyaret ederek, yüklenen video ve fotoğrafları izledi.

“Renklendir Hayatı ” sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren AkzoNobel Marshall Boya 'nın düzenlediği Renklendir Hayatını yarışması sonuçlandı. 20 Nisan 'da başlayan ve sekiz hafta süresince büyük ilgi gören yarışmaya tüm Türkiye 'den katılım gerçekleşti. Adaylar, seçtikleri ve diledikleri gibi renklendirdikleri bir yerin öncesi ve sonrası fotoğraflarını ya da boyama süreci videosunu facebook “renklendir hayatı ” sayfasına yükleyerek hem eğlendi hem de büyük ödül için yarıştı. Yarışma süresince 385 bin kişi Facebook sayfasını ziyaret ederek, yüklenen video ve fotoğrafları izledi.

Jüri üyelerinin, siteye yüklediği görsellerle en fazla oyu alanlar arasında yaptığı değerlendirme sonucunda, yarışmaya Adana 'dan katılan Efe Erarslan büyük ödül Volvo S40 'ın sahibi oldu. Erarslan, ödülünü, 14 Temmuz Perşembe günü, Seyhan Uzaydemir Ticaret 'te gerçekleştirilen Ödül Töreni ile Marshall Bıya yetkililerinden teslim aldı. İkinci Canan çevikel ETS Tur 'dan 3.000 TL değerinde tatil çeki ve tatil dönüşünde evinin Marshall tarafından yeniden boyanması, üçüncü Aslı Akkaya Oprukçu da evinin Marshall tarafından yeniden boyanması ödüllerini kazandı. Ayrıca, en fazla sayıda arkadaşının yarışmaya katılmasını sağlayarak onların da hayatının renklenmesine aracı olan Ufuk Arslan, Ülkü Öge, Cihan Öge ve Nilgün Mıdık da yarışma süresince iki haftada bir verilen harika bir tatil ödülünün sahibi oldu.

“Marshall, bize renkleri kişiselleştirmenin ne kadar zevkli olduğunu hatırlattı ”

Renklendir Hayatını yarışmasının galibi Efe Erarslan, Ödül Töreni 'nde şunları söyledi: “Renklendir Hayatı yarışması, bence insanlara, renklerin gücü ile ilham vererek, yeni ufuklar kazandırmaya ve,onları harekete geçirmeye teşvik eden çok etkili bir yarışmaydı. Tüm yarışmacılara hayatlarını renklendirmenin aslında ne kadar kolay olduğunu ve bundan korkmamaları gerektiğini anlattığını düşünüyorum. Ayrıca en güzeli de boyaya bulanmanın, renkleri kişiselleştirmenin ne kadar zevkli olduğunu hatırlattı. ”

AkzoNobel Marshall Boya, hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük boya ve kaplama kuruluşu olan AkzoNobel, aynı zamanda da esaslı bir ölçekte özel kimyevi maddeler üretimi alanında faaliyet gösteriyor. Küresel olarak, gerek sanayiye gerek tüketicilere yeni ve gelişmiş ürünler sunmanın yanı sıra müşterilerinin ihtiyaçlarına da kalıcı çözümler üretiyor. Dünya çapında 80 ülkede, yaklaşık 60 bin çalışana sahip olan AkzoNobel, mükemmelliğe odaklı üretim süreçleriyle Yarının Cevaplarını Bugün Veriyor. Kuruluşu 1954 yılına dayanan Türkiye dekoratif boya pazarının lider markası Marshall ise 1998 yılı itibariyle AkzoNobel 'in gücüyle büyümeye devam ediyor. AkzoNobel Marshall Boya bugün, Türkiye 'nin yanı sıra başta KKTC, Rusya Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk olmak üzere toplam 15 ülkede faaliyet gösteriyor. Ürün grupları arasında; iç cephe boya ve astarı, dış cephe boya kaplama ve astarları, ahşap metal boya, tutkallar, macunlar, özel amaçlı ürünler, tinerler, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, ahşap koruyucu ve vernikler yer alıyor. AkzoNobel Marshall Boya, üretimden son kullanıcıya ulaştığı süreç içerisinde nihai ürün faydaları dahil olmak üzere, insan sağlığı ve çevreye karşı duyarlılığını uluslararası standartları referans alarak ön planda tutuyor.