Genel

Marshall ’ın renklendir hayatı çağrısına 12 bin yanıt geldi!

Marshall ’ın Facebook üzerinden dört haftadır devam eden ‘Renklendir Hayatı ’ yarışmasına, 11 bin 693 kişi kayıt oldu, sayfaya 121 tane görsel yüklendi ve 2 bin 290 oy kullanıldı. Yarışmanın büyük ödülü olan Volvo S40'ı kazanmak için geriye dört hafta ka

AkzoNobel Marshall Boya, dört haftayı geride bıraktığı 'Renklendir Hayatı' yarışmasıyla tüm Türkiye 'ye hem eğlence hem de muhteşem ödüller kazanma fırsatı sunmaya devam ediyor. Facebook üzerinden devam eden yarışmaya, dört haftada 11 bin 693 kişi kayıt olurken sayfaya 121 görsel yüklendi. Bu arada 2 bin 290 kişi de oy kullanmış dur umda. Bu arada büyük ödül olan Volvo S40 'ın olduğu yarışmada nihai sonuçta son dört haftaya girilmiş durumda.

İKİ HAFTADA BİR TATİL ÖDÜLÜ

Düzenlenen yarışmada katılımcılar, bir yer seçip orayı, içinden geldiği gibi renklendirerek, öncesi ve sonrası fotoğraflarını veya boyama süreci videosunu, www.renklendirhayati.com linkine yükleyerek Marshall ile paylaşıyor. Bunun yanı sıra arkadaşlarının hayatının da renklenmesine en çok aracı olan kişiye, iki haftada bir   tatil ödülü veriliyor. Arkadaşlarla paylaşılan görüntüler ne kadar çok görüntülenip beğeni kazanırsa hediyelere giden yol kısalıyor.  

Boyanın yanı sıra özel kimyevi maddeler üretimi alanında faaliyet gösteren AkzoNobel, bugün 80 ülkede, yaklaşık 60 bin çalışanla üretime devam ediyor.