05 / 05 / 2024

Mart ayının en ucuz modeli hangisi? 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! 

Mart ayının en ucuz modeli hangisi? 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! 

Otomotiv sektörünün en uygun modelleri birbiri ile yarışmaya da sürdürüyor. Buna göre, uygun fiyatlı araç arayışında olanların tercihi neler? Hyundai, Fiat, Renault, Kia ve Citroen model araçlar yeni kampanyalar. Tüketiciye farklı teklifler sağlayan dev markalar rekabeti artıyor. 



İkinci el araçları olan ilgi her geçen gün fazlalaşırken otomotiv şirketleri de sıfır araçlar için yeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bu süreçte sektörün önde gelen markaları arasında yer alan Hyundai, Fiat, Renault, Kia ve Citroen birçok farklı model aracında farklı kampanyalar düzenliyor. Tüketicinin ilgisini çeken araç fiyatları merak uyandırırken 600 bin TL'nin aracın altında sıfır araç fırsatı sunuluyor. İşte sektörün en ucuz otomobili...

1 MİLYONUN ALTINDA SIFIR ARAÇ FIRSATI

Otomotiv sektöründe birbirinden değişik markalarda uygun fiyat seçenekleri sağlanırken yapılan kampanyalarda dikkat çekmekte. Mart ayında 1 milyon TL'nin altında alınabilecek araçlar şöyle;

karar.com'da yer alan habere göre; Fiat Egea Sedan modellerinde, en uygun donanım seçeneği bulunan Easy karşımıza çıkarken 2024 model yılı Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP versiyonunun kampanyalı fiyatı ise 939,900 Türk Lira'sı olarak kaydedildi.

Mart ayının en ucuz modeli hangisi? 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! 

- Hyundai en uygun otomobili olan i10 modeli için 2024 model yılı aracında başlangıç versiyonunun için de 806.000 Türk Lira'sı olarak fiyatı belirledi.

- 2024 model yılı KIA Picanto ise başlangıç fiyatı olarak 855.000 Türk Lirası ederi olarak satılıyor.

- Renault Taliant başlangıç fiyatı da 864.900 Türk Lirası olarak kaydedildi. 

- 1 milyon TL'nin altında araç sahibi olmak isteyenlerin ise tercihi ise Hyundai i10 modelden yana oluyor.

600 BİN TL'NİN ALTINDA ARAÇ FIRSATI

Öte yandan , sıfır otomobil arayanlar da fiyat listelerini detaylıca incelemekteler. Otomativ şirketleri tarafından sunulan model ve fiyat performanslarına bakıldığında  Mart ayının en uygun fiyatı ile sıfır otomobili Citroen Ami modelinde de oluyor. 2024 model yılı Citroen Ami model aracın fiyatı 437.000 Türk Lirası olarak belirlendiği ifade edildi. 

Hyundai i10'un Mart 2024 fiyatları açıklandı! En ucuz otomobil bakın bu ay ne kadar oldu? 

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Geri Dön