29 / 04 / 2024

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.



Martı GYO, Yönetim Kurulu Toplantısı'nda A grubu pay sahiplerinin yeni seçilecek Yönetim Kuruluna aday olarak gösterdiği; Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verdi.

Martı GYO KAP açıklaması:
Şirketimizin 28.02.2019 tarih 1003 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; şirketimizin Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin yeni seçilecek Yönetim Kuruluna aday olarak gösterdiği; Mine Narin, Nurullah Emre Narin , Pakize Oya Narin , Hasan Emre Temelli  ve Zekeriya Serhan Altınordu ‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulumuzca kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verilmiştir.


Geri Dön