03 / 05 / 2024

Martı Myra, A(+) Beyaz Yıldız Sertifikasını aldı!

Martı Myra, A(+) Beyaz Yıldız Sertifikasını aldı!

Kemer'de yer alan Martı Myra Tatil Köyü, sürdürülebilir çevre ve verimlilik alanındaki çalışmalarıyla Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından verilen Beyaz Yıldız Sertifikasını aldı



  Martı Myra, uluslararası standartları en iyi şekilde karşılamasıyla en yüksek kategori olan A (+) kategorisinde sertifika aldı. Çevre ve sürdürülebilirliğe önem veren Martı Grubu, tüm tesislerinde bu alana yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

19 Ekim 2011; Kemer'in benzersiz doğal güzellikleri arasında birinci sınıf konforla tatil fırsatı sunan Martı Myra Tatil Köyü, Beyaz Yıldız Sertifikalandırma Programı kapsamında 5 Ekim'de gerçekleştirilen ilk denetlemede en yüksek kategori olan A (+) sertifikasını aldı. Martı Myra Tatil Köyü, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından verilen ve global platformda kabul gören sertifikaya 'Sürdürülebilir Çevre ve Verimlilik Programı' kapsamındaki uluslararası standartları en iyi şekilde karşılamasıyla layık görüldü.

Beyaz Yıldız Projesi'yle turistik işletmelerde kullanılan su, elektrik, enerji, kimyasal ve katı atık miktarının kontrol altına alınması ve çevreye ve doğal kaynaklara yönelik oluşabilecek zararın minimize edilmesi hedefleniyor. Tüm tesislerinde çevreyi ve denizleri korumaya yönelik uygulamalar yürüten Martı Grubu, doğal hayatın ve çevrenin korunması ile ilgili projelere destek ve katkı sağlıyor.

100 dönümlük arazide, 1601 çam ağacından oluşan geniş bir koruluğun içinde yer alan Martı Myra ise atıkları azaltma ve geri kazanma doğrultusundaki atık yönetimi, su ve enerji tasarrufu sistemleri, misafir ve personele çevre bilinci aşılamak amacıyla yürütülen bilgilendirme faaliyetleri, gelişen teknoloji doğrultusundaki altyapı iyileştirmeleri ve yasal mevzuatları karşılamaya yönelik çalışmalarıyla Beyaz Yıldız sertifikasına layık görüldü.

 

 

 


Geri Dön