01 / 05 / 2024

Martı Myra, yenilenmiş 545 odasıyla yaz sezonunu açtı!

Martı Myra, yenilenmiş 545 odasıyla yaz sezonunu açtı!

Olympos ve Phaselis antik kentleri arasında, Akdeniz'in eşsiz koylarından birinde yer alan Martı Myra, tamamı yenilenmiş 545 odasıyla yaz sezonunu açtı. Çocuklara, gençlere ve ebeveynlere yönelik aktiviteleriyle tüm ailenin doğayla iç içe, eğlenceli bir t



Türkiye'nin eşsiz kıyılarından Tekirova - Kemer'de yer alan Martı Myra kapılarını açtı. 30 bloktaki 545 odasının tamamı yenilenmiş bir şekilde misafirlerini ağırlamaya hazır olan Martı Myra, çocuklar, ebeveynler ve gençlere doğayla iç içe tatil yapma fırsatı sunuyor. Martı Myra'daki yenilikler arasında genel alan ve peyzaj düzenlemeleri ve sahile yapılan 'beachclub' da bulunuyor. Olympos ve Phaselis antik kentleri arasında, Akdeniz'in en güzel koylarından birinde yer alan Martı Myra'da tatil yapanlar hem güneş, deniz ve doğaya, hem de tarihi güzelliklere doyacak.

Ailenin tüm fertlerine yönelik etkinlikler
Martı Myra, Tahtalı Dağları'nın eteklerinde, Kemer'e 17 km uzaklıkta, 1601 çam ağacıyla bezenmiş 100 dönümlük arazide yer alıyor. Gençlere ve çocuklara özel bir önem veren Martı Myra'da çocuklar için 'Martı Mini Kids Only' ve gençler için 'Junimax' kulüpleri bulunuyor. Onları eğlendirirken gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Martı Myra'nın her iki kulübünde de etkinlikler profesyonel eğitmenler tarafından, ücretsiz olarak veriliyor. 'Martı Mini Kids Only' kulübü gün boyunca çocuklara yönelik özel etkinlikler düzenlerken 'Junimax' ise gençlere bungeetrambolin, tırmanma duvarı, sörf rodeo simülatörü ve Wii oyun konsolu gibi faaliyetler sunuyor.

Ödüllü tesisler
Martı Myra, doğayı koruma ve turizm çalışmalarıyla Turizm Bakanlığı'nın 'Üç Çam' (Çevre Dostu) ve Türkiye Otelciler Birliği'nin 'Altın Anahtar' (En İyi Tatil Köyü) ödüllerine layık görüldü. Martı Myra'nın ödülleri arasında berrak denizi; 40 metresi kum, 30 metresi çakıl olan 70 m uzunluğundaki tertemiz plajıyla layık görüldüğü 'Mavi Bayrak' uluslararası çevre ödülü de bulunuyor.

Tesis son olarak ise Beyaz Yıldız Sertifikalandırma Programı kapsamında gerçekleştirilen ilk denetimde en yüksek kategori olan A (+) sertifikasını aldı. Türkiye Otelciler Federasyonu'nun verdiği, global platformda kabul gören sertifika 'Sürdürülebilir Çevre ve Verimlilik Programı' kapsamındaki uluslararası standartları en iyi şekilde karşılayan tesislere veriliyor.
 


Geri Dön