13 / 05 / 2024

Martı, tesislerin yeni yüzü için 6 milyon TL daha ayırdı!

Martı, tesislerin yeni yüzü için 6 milyon TL daha ayırdı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Martı Myra ve Martı Otel İşletmeleri’ne bağlı Martı Resort’te yenileme ve modernizasyon çalışmalarına toplamda 6 Milyon TL bütçe ayrıldı.



 Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Martı Myra ve Martı Otel İşletmeleri’ne bağlı Martı Resort’te yenileme ve modernizasyon çalışmalarına toplamda 6 Milyon TL bütçe ayrıldı. Mart 2011 de tamamlanacak olan yenileme yatırımları ile Martı Resort’un 3 yıldır devam eden renovasyon çalışması tamamlanmış, odalarının tamamı yenilenmiş olacak.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Martı Myra ve Martı Otel İşletmeleri’ne bağlı Martı Resort’te 2007’den bu yana devam eden yenileme ve modernizasyon çalışmaları son hızla devam ediyor. Modernizasyon kapsamında Antalya Kemer’in Tekirova Köyü’nde bulunan Martı Myra’ya 3.5 milyon TL ve Marmaris İçmeler Koyu’nda bulunan, Martı Otel İşletmeleri’ne bağlı Martı Resort 2.5 milyon TL olmak üzere toplamda 6 Milyon TL bütçe ayrıldı.

Antalya Kemer’in Tekirova Köyü’nde bulunan, Martı GYO’nun portföyüne bağlı Martı Myra, 2007 yılında başlattığı yenileme ve modernizasyon çalışmalarına devam ediyor. Hizmet kalitesini arttırmak ve misafirlerine daha iyi bir konfor sunmak amacının güdüldüğü bu modernizasyon çalışmaları için 3,5 milyon TL’lik bütçe ayrıldı.

Toplamda 545 odası bulunan Martı Myra’nın 183 odasının daha yenilenmesi, teknik altyapı ve donanımlarda son teknolojilerin hakim olması ve restoran, lobi ve diğer ortak alanların geliştirilmesini kapsayan bu modernizasyon çalışması Kasım 2010 – Mart 2011 tarihleri arasında tamamlanacak.

Marmaris İçmeler Koyu’nda bulunan, Martı Otel İşletmeleri’ne bağlı Martı Resort, 2007 yılında başlattığı yenileme ve modernizasyon yatırımlarında 2008 yılı ve Ekim 2010 dönemleri arasında 166 oda yenilemişti. Aynı hızla modernizasyon çalışmalarına devam edecek olan Martı Resort, bu yıl da 113 odanın daha yenilenmesi ile tüm odalarının renovasyon çalışması tamamlanmış olacak. Hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanan bu yenileme yatırımları da Kasım 2010 – Mart 2011 tarihleri arasında tamamlanacak.


Geri Dön