15 / 05 / 2024

Masko'dan ücretsiz 'Çocuk Eğlence ve Bakım Evi' hizmeti!

Masko'dan ücretsiz 'Çocuk Eğlence ve Bakım Evi' hizmeti!

MASKO Mobilya Kenti, mobilya alışverişi için gelenlere kaçırılmayacak ödeme kolaylığı sunuyor



Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO'da en geniş mobilya alternatifleri sizleri bekliyor. Ürün yelpazesinin zengin olduğu kent, gelen ziyaretçilere ücretsiz Çocuk Eğlence ve Bakım Evi hizmetinin yanı sıra lojistik destek, teknolojik hizmeti KİOSK'ları ve MASKO Exclusive Project (MEP) ile de müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Herkes evinin birbirinden şık mobilyalarla döşenmiş olmasını ister. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, mobilyada sunduğu farklı seçenekler ile evinizde ya da iş yerinizde ihtiyaç duyduğunuz pek çok mobilyayı sizlerle buluşturuyor. Kullanışlı ve modern tasarımlı mobilyaları ile kanepeden koltuğa, bazadan genç odalarına, bebek odalarından yatak odalarına ve yemek odalarına kadar her türde mobilyayı farklı hizmetler eşliğinde ziyaretçilerine sunuyor.  

Çocuk Eğlence ve Bakım Evi

Herkese ve her keseye uygun mobilya seçeneklerinin bulunduğu MASKO Mobilya Kenti'nde en geniş mobilya seçenekleri, birbirinden farklı hizmetler ile birlikte gelen ziyaretçileri bekliyor. MASKO ücretsiz Eğlence ve Çocuk Bakım evi ile mobilya alışverişi yapmak için MASKO'ya gelen ziyaretçiler daha rahat ve uzun süre kalabiliyorlar. Ücretsiz olarak hizmet veren "Çocuk Eğlence ve Bakım Evi"nde özellikle hafta sonları MASKO'ya alışveriş yapmaya gelen aileler, çocuklarını sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında Eğlence ve Bakım Evi'ne bırakabiliyorlar. 

Lojistik desteği ve teknolojik hizmetler

Uygun fiyatları  ve her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile farklılık yaratan MASKO Mobilya Kenti, mobilya alışverişi için gelenlere kaçırılmayacak ödeme kolaylığı sunuyor. Çeyrek asrı geride bırakan mobilya kenti, verdiği lojistik destek sayesinde de alınan mobilyaları verilen adrese teslimini gerçekleştiriyor. Her zevke ve bütçeye uygun ürün sunan MASKO, evlenenler, evini yenileyenler ve yeni mobilya almak isteyenler için birbirinden şık modelleri ve sezona damgasını vuran mobilyalarını farklı teknolojik hizmetler ile de sunuyor. MASKO girişine ve MASKO'nun çeşitli noktalarına yerleştirilen KİOSK'lar sayesinde MASKO hakkında çeşitli bilgilere (Masko Kurumsal Yapısı, mobilyacılar, hizmetler, projeler, haberler, duyurular) ulaşabiliyor. Ziyaretçiler, "Hoşgeldiniz!" mesajı ile kendilerini karşılayan bilgisayarlar sayesinde MASKO içinde dolaşmadan aradıkları noktalara nasıl ulaşacaklarını konusunda bilgi elde edebiliyor.

Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan MASKO, üreticiler ve tüketiciler arasındaki uyumlu dengeyi sağlayabilmek ve oluşan güvensizliği ortadan kaldırmak için MASKO Exclusive Project (MEP) adını verdiği bir projeye başladı. MASKO, bu proje ile hem kalite hem müesseselere güven içeren bir sertifika çıkarmayı hedefliyor.


Geri Dön