Sektörel

Maslak konut projeleri 2013!

İstanbul'da iş ve finansın kalbinin attığı yer olarak tabir edilen Maslak konut projelerini mercek altına aldık. Maslak satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor 2 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Maslak konut projeleri...

Birbirinden lüks gökdelenlere ev sahipliği yapan Maslak, İstanbul'un iş ve finans merkezinin kalbi durumunda. Yeni ofis ve konut projeleriyle sadece İstanbul'un değil Avrupa'nın da cazibe merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Maslak, şu anda İstanbul'un birinci derece iş merkezi konumumda yer alıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken bölge, yerli ve yabancı birçok şirkete ev sahipliği yapıyor. 


Metro cazibesini daha da artırdı

Yeni yapılan alışveriş merkezleri, ofis projeleri ve lüks konutlarla hızla dönüşen Maslak, metro güzergahında yer alması nedeni ile cazibesini daha da artırdı. 


Arazi yokluğu nedeni ile yeni proje sayısında çok artış olmuyor

Maslak bölgesinde şu anda satışta olan sadece 4 konut projesi var. Konut projelerinin sayısının bu kadar az olmasının en büyük nedeni arazi kıtlığı. Bölgede arazi yokluğu nedeni ile yeni proje sayında çok fazla artış olamıyor.

 

Fiyatlar 324 bin TL'den başlıyor

Maslak'ta şu anda Ağaoğlu'nun My Home Maslak ve Maslak 1453, Bay İnşaat'ın 42 Maslak ve Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak projesi olmak üzere 4 proje satışta. Lükste ve konforda sınırları zorlayan bu 4 projede fiyatlar 324 bin TL'den başlıyor 2 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. Şimdi gelin ticaretin kalbinin alttığı yerde yükselen bu konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte Maslak konut projeleri ve fiyatları....


Maslak 1453 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


42 Maslak hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


My Home Maslak hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Eclipse Maslak hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com