29 / 04 / 2024

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Firma: KİPTAŞ - INVEST

Proje: Maslak Koru

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...



Maslak Koru projesi, İstanbul Sarıyer'deki İETT Ayazağa Garajı arazisinde KİPTAŞ ve Invest iş birliğinde hayata geçiriliyor. 49 bin 360 metrekarelik parsel alanında hayata geçirilecek projede toplam 704 konut ve 334 ofis yer alıyor. 

Maslak Koru projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. 

Projede konut teslimlerinin Aralık 2025 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde yer alan 1+1'lerin net alanları 49 ile 56 metrekare arasında değişiyor, söz konusu konutlar açık mutfaklı olarak tasarlandı. Projede 2+1 açık mutfak dairelerin net alanları 70 ile 75 metrekare arasında, 2+1 kapalı mutfak dareilerin net alanları ise 90 ile 95 metrekare arasında değişiyor. 

Toplam 12 blok halinde yükselecen projede, 8 adet konut, 3 adet ofis ve 1 adet rezidans bloğu yer alıyor. Projede yer alan konut blokları 9 ile 15 kat arasında değişen yüksekliklerde tasarlandı. 

Deprem yönetmeliğine uygun olarak çift radye temel kullanılarak inşa edilen proje, C40-C50 beton ve S500C nervürlü donatı/demir kullanılarak, demirli fore kazıklarla  uluslararası standartlara uygun şekilde hayata geçiriliyor. 

Maslak'ta, konutları, ofisleri, ticari üniteleri ve sosyal alanlarıyla benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor. 

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde 25 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Ayrıca, projeyi çevreleyen Belgrad Ormanı da ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.  Projede, çocuk oyun alanı, kapalı ve açık yüzme havuzu bulunuyor. 

Ayrıca 1.000 metrekarelik bir sosyal tesis alanının da yer verildiği projede, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve ders çalışma alanlarıda bulunuyor. 

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Maslak’ta, TEM’in hemen yanında, Belgrad Ormanı manzaralı lokasyonunda yükselen proje, Vadi İstanbul AVM'ye yürüme mesafesinde yükseliyor. Proje,  İstinye Park’a 5 dakika, Maslak Uniq'e 5 dakika uzaklıkta, Galatasaray Stadyumu’nun tam karşısında ve Etfal Hamidiye, Liv Hospital gibi şehrin en donanımlı hastanelerinin de hemen yanı başında hayata geçiriliyor. 

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

MASLAK KORU 3 EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Maslak Koru projesinde yer alan konutların fiyatları 9 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede lansmana özel peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca, ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50'ını peşin kalanını yüzde 1.99 faiz ve 24 ay vade fırsatıyla ödeme seçeneği de sağlanıyor. 

Web: https://maslakkoru.com/index.php

Tel: 0 212 299 72 72

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!


projeye sor



Geri Dön