03 / 05 / 2024

Maslak'da evcil hayvanlarını evde besleyenlere dava!

Maslak'da evcil hayvanlarını evde besleyenlere dava!

Maslak Mashattan yönetimi, evcil hayvan besleyen 34 kişiye dava açtı... Hayvanlarını siteden uzaklaştırması istenenler arasında Deniz Seki, Hakan Ural, Gani Müjde gibi ünlüler de var...



KENTİN en lüks sitelerinden olan ve birçok ünlünün yaşadığı Maslak'taki .Mashattan'da evcil hayvan tartışması yaşanıyor. Site yönetimi, aralarında sanatçılar Deniz Seki, Hakan Ural ve Gani Müjde'nin de bulunduğu evcil hayvan besleyen 34 kişiyi mahkemeye verdi. Yönetim, evcil hayvanlann siteden uzaklaştırılmasını talep etti.

Dava dilekçesinde, sitenin bağımsız bölüm ile ortak alanlarında evcil hayvan beslenmesinin site yönetim planına aykırı olduğu belirtildi.

"UYARDIK DİNLEMEDİLER"
Haklarında dava açılan site sakinlerinin yönetim tarafından yapılan uyanlara rağmen evcil hayvan beslemeye devam ettikleri öne sürüldü. Site yönetimi, hayvanlann koku, gürültü, atık gibi olumsuzluklara neden olduğunu, çevreye büyük rahatsızlık verdiğini iddia ediyor...

Yönetim, bu nedenlerden dolayı mahkemeden davalıların evcil hayvan beslemesinin men edilmesi ve hayvanların uzaklaştırılmasına karar verilmesini istedi. Dilekçede bu yönde karar verilmemesi durumunda davalılar arasında kiracı olanların tahliye edilmesi istendi.

Habertürk/Serdar Kulaksız
 


Geri Dön