Yeni Şirketler

Mastersports Spor Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastersports Spor Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Bayana tarafından kuruldu. 

astersports Spor Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Bayana tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

 

Mastersports Spor Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü Sentetik Çim halı Dokuması, alımı, Satımı, Pazarlaması ve uygulamasını yapmak. 2-Her türlü Spor Zeminleri için kauçuk granül üretimi, alımı,satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü tribün koltugu üretimi, alımı, satımı ve montajını yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, Spor Tesisleri insaatı, yollar, barajve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 


Mastersports Spor Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; KAYABAŞI MAH.75.YIL CAD.5. BÖLGE ELMAS SİT.C-27 APT.9C/24 BAŞAKŞEHİR