02 / 05 / 2024

Mavera Başakşehir nerede?

Mavera Başakşehir nerede?

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Mavera Başakşehir nerede? Makro İnşaat imzasını taşıyan Mavera Başakşehir Evleri Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor....




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde yükselen  Mavera Başakşehir  Evleri projesi  Makro İnşaat  ile Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle yükseliyor. Mavera Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Mavera Başakşehir Evleri satılık 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1  salon konut seçenekleri sunuluyor. Makro Mavera Başakşehir fiyatları 163 bin liradan başlayarak, 932 bin liraya kadar değişiyor.


Mavera Başakşehir Evleri teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirtiliyor. Makro Mavera Başakşehir projesinde 274 adet daire ve 70 adet ticari ünite bulunuyor. Mavera Başakşehir tanıtım ofisi ile 0212 659 62 22 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Mavera Başakşehir Evleri projesinde daireler 190 metrekare ile 550 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Mavera Başakşehir Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksit yapılıyor.


Mavera Başakşehir Evleri projesinde okuma salonu, kreş, gölet, cafe, çok amaçlı salon, kapalı otopark, açık hava sineması, restoran, yürüyüş parkurları, fitness center gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Mavera Başakşehir nerede?

Mavera Başakşehir Evleri adres : Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul



Mavera Başakşehir nerede?


Mavera Başakşehir nerede?


Mavera Başakşehir iletişim 

Telefon: (0212) 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön