Proje Güncel

Mavera Sarayları Başakşehir örnek daire!

Mavera Sarayları Başakşehir örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 lira olarak belirlendi...


Mavera Sarayları projesi Makro İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Makro İnşaat Mavera Sarayları projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Mavera Sarayları Başakşehir örnek daire görselleri haberimizin devamında yer alıyor.


Başakşehir Mavera Sarayları projesinde konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 750 lira olarak belirlendi. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Mavera Sarayları Başakşehir projesinde konutların teslimleri 2015 yılı Haziran ayında yapılıyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde 56 adet konut inşa ediliyor. Mavera Sarayları satış ofisi ile 0212 485 38 28 numaralı telefonu arayarak görüşebilirsiniz.


3 blok olarak inşa ediliyor olan Mavera Sarayları Başakşehir projesinde bloklar 5 ve 6 katlı olarak tasarlandı. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.



Mavera Sarayları Başakşehir örnek daire


www.maverasaraylari.com