Yeni Projeler

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesi görücüye çıktı. İşte proje detayları... Seçkin davetlilerin katıldığı etkinlik Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapıldı

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesinin lansmanı yapıldı.  Seçkin davetlilerin katıldığı etkinlik Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapıldı. 

Sunuculuğunu Balçiçek Pamir’in üstlendiği lansmana Büşra Pekin, Mert Vidinli, Dilan Çiçek Deniz, Dilek Hanif, Ahu- Süleyman Orakçıoğlu, Cihan Nacar, Alican Cindoruk,  Thor Saevarsson, Feryal Gülman,  Siren Ertan Kayalar, Melisa Tapan, Fikret Orman, Tuğba Coşkun, İbrahim Kutluay, Jaklin Güner, Suzan – Turgut Toplusoy, Perihan Savaş, Şahika Ercümen, Nur Bilen - Reha Yavuzer, Sitare Akdilek,  gibi isimler katıldı. Söz konusu etkinlikte Sertab Erener de sahne aldı.

İşte Tıurgutreis Mavi Arya projesi ile ilgili diğer detaylar...

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Mavi Arya projesi, tatilcilerin gözdesi Bodrum’da hayata geçiriliyor. Turgutreis’te 160 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen projede villalar ve rezidanslar yer alıyor.

Yatırımcıların merakla beklediği  Mavi Arya projesi, Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding imzasıyla yükseliyor.  D-Marin Turgutreis’e 5 dakika uzaklıkta yer alan Turgutreis Mavi Arya projesi dünyanın en güzel gün batımının izlenebildiği yerde yükseliyor. 

Söz konusu proje Yunan adalarından Kos, Pserimos ve Ege adaları (Çatalada ve Yassıada) ile panoramik manzara sunuyor. 

Hayalleri yaşatacak

Turgutreis Mavi Arya projesinde 5 oda 1 salondan 9 oda 1 salona kadar konut seçeneğiyle villalara yer verilirken, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı 229 adet rezidans da yer alıyor.

Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede ticari alanlar, açık ve kapalı sosyal alanlar bulunuyor. Arya Club ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı Mavi Arya özel tasarlanan yaklaşık olarak 1 kilometrelik eşsiz sahil şeridine de sahip. 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Bodrum'daki proje alanında satışlarına başlanan Mavi Arya projesinin ilk etabı Mayıs 2023’te sahiplerine teslim edilecek.

Web: https://maviarya.com/

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Casafabay Muğla'da yükseliyor! Yeni proje!