Perakende

Mavi Jeans’ten yeni yıla özel! Bu hizmete inanamayacaksınız!

Mavi jeans’in yılbaşına özel verdiği hizmet, hediye almakta gecikenler için hayat kurtarıcı olacak.  Hediye almayı unuttunuz ve vaktiniz de yoksa, bu hizmete bayılacaksınız

Hediye almayı unuttuysanız ve vaktiniz de yoksa bu hizmete bayılacaksınız! Mavi’den tüketicilerine yılbaşı hediyesi uygulamasını kaçırmayın! İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en sevilen spor giyim ve jean markalarından Mavi Jeans, yılbaşı nedeniyle bugün ve yarın boyunca geçerli olmak üzere müşterilerine çok özel bir hizmet sunuyor.  Hediye almayı unuttunuz ve vaktiniz de yoksa, bu hizmete bayılacaksınız.

2 SAATTE ULAŞTIRILACAK

“Mavi’den Sizlere Yılbaşı Hediyesi” mottosuyla yılbaşına özel bir uygulama yapan marka, Mavi’den ürün sipariş verenleri çok şaşırtacak.  Yılbaşı günü Mavi Jeans’ten vereceğiniz siparişler, hızlı teslimat seçeneğiyle 2 saatte ücretsiz olarak kapınızda olacak.

2 saatte hızlı teslimat hizmeti İstanbul, Ankara ve İzmir’de geçerli olacak. Uygulama sabah 11:00’den akşam 20:00 saatleri arasında yararlanılabilecek. 

https://www.mavi.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 31 Aralık 2022 tarihinde saat 03:53'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.89 Türk Lirası, euro 20.24 Türk Lirası, altının gramı ise 1.115 Türk Lirası değerinde.

LC Waikiki’de yüzde 50’ye varan dev indirim başladı! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi