30 / 04 / 2024

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep Evlerinde 12 bin TL peşinat veriliyor, geriye kalan tutar ise ayda 400 TL taksitle ödenebiliyor. Toki Mavikent projesinin başvuruları için son gün 27 Eylül olarak belirlendi.



Şahinbey Belediyesi ve Toplu Konut idaresi imzası ile inşa edilen Mavikent Gaziantep projesinde sadece 2 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Gaziantep'in Şahinbey bölgesinde konumlandırılan  TOKİ  Mavikent Evlerinde başvuru dönemi başladı.


Toplamda 1.000 adet daireden meydana gelen Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep projesinde yer alan daireler 93 metrekare büyüklükte tasarlandı. Nisan 2013'te satışlarının başladığı TOKİ Gaziantep Evlerinde başvurular 12 Ağustos'ta başladı.


TOKİ Mavikent daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 60 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Mavikent Toki ödeme planına göre 12 bin TL peşinat veriliyor, geriye kalan konut bedeli ise ara ödemeli olarak ödenebiliyor. 


Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep başvurularının son günü 27 Eylül olarak belirlendi. Ayda 400 TL taksitle daire sahibi olunabilen Gaziantep Toki Mevikent projesinde başvurular Şahinbey Belediyesi'nin Hizmet Binasında yapılıyor...


Geri Dön