Konut

Mavişehir Modda projesi inşaatı hızla devam ediyor!

2006'dan bu yana inşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, bu yıl Bayraklı'da gerçekleştireceği karma projesiyle İzmir'e yeni bir konsept yüksek yapı kazandırmanın heyecanım yaşıyor...

2006'dan bu yana inşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren Ontan İnşaat, bu yıl Bayraklı'da gerçekleştireceği karma projesiyle İzmir'e yeni bir konsept yüksek yapı kazandırmanın heyecanım yaşıyor. Şubat ayında My Via Bahçe projesinin ilk etabım telim ettiklerini dile getiren firma ortaklarından inşaat yüksek mühendisi Onur Öktem, ikinci etabmı da bu ay teslim edeceklerini söyledi. 2014 yılı şirket hedeflerinde, İzmir ve çevre şehirlerde yeni şehir otelleri projelerinin de yer aldığım söyleyen Onur Öktem, mevcut My Via 414 ve Mavişehir Modda projelerinin de, belirlenen takvim doğrultusunda hızla ilerlediğini dile getirdi. 


Taahhüt grubunun yurtiçinde 25'ten fazla projeyi, yurtdışında ise 2 projeyi tamamladığım söyleyen Öktem, "Türkiye'nin önde gelen holdingleriyle önemli sanayi yapı projelerini oluşturmadaki işbirlikierimiz devam ediyor. Gelecek yıllar içerisinde Türkiye'nin geleceğine yön verecek taahhüt projeleri için görüşmelerimiz ve taleplerimiz sürüyor" dedi. 



"Hedef en etkin firmalar arasında olmak" Ontan İnşaat'm zamanla sektördeki etkinliğini geliştirerek taahhüt ve gayrimenkul konularında ayrı ayrı yapılanma gereği duyduğunu dile getiren firma ortağı inşaat mühendisi Taner Akçınar ise şöyle devam etti: "Şirketimiz, etkinlik alanlarına turizm, işletme ve enerji konularım da alarak grup halini aldı. Ontan Grup'un kuruluşunda, ana etkinlik alam olan inşaat sektörü içinde, kısa vadede İzmir genelinde en etkin ilk 5 firma olmayı hedefledik. Her sene yüzde 100'ün üstünde büyüme gerçekleştiriyoruz. Orta vadede sektörde Türkiye'nin en etkin firmaları arasında olma hedefine kilitlendik. Nihai hedefimiz özellikle inşaat sektöründe, aralarında 34 Türk firmasının da bulunduğu ENR-225 listesine girmek." 


Yeni Asır Gazetesi