Kim Kimdir?

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...Lisans eğitimini Technische Hogeschool Rijswijk'de Makine Mühendisliği ve İşletme Bölümü'nde tamamladıktan sonra University of Twente'de Teknoloji Bilimi ve Yönetimi alanında yüksek lisans derecesi aldı

Max Speur, teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyime sahip bir iş adamıdır. Lisans eğitimini Technische Hogeschool Rijswijk'de Makine Mühendisliği ve İşletme Bölümü'nde tamamladıktan sonra University of Twente'de Teknoloji Bilimi ve Yönetimi alanında yüksek lisans derecesi aldı. Ayrıca Henley Business School'da Birleşme ve Satın Almalar Liderlik Programı'nı tamamlamıştır.

 

Kariyerine 1992 yılında Royal Dutch Shell'de Finans ve Pazarlama Analisti olarak başlamıştır. Daha sonra 1993-2001 yılları arasında Logica'da çeşitli yönetim pozisyonlarında çalışmıştır. IBM'de ise 2001-2003 yılları arasında Amsterdam'da İş Ortağı-Yönetici Müdür olarak ve 2003-2005 yılları arasında Şanghay'da İletişim Sektörü Lideri olarak görev almıştır.

2005 yılında Hewlett Packard Enterprise Services'e geçiş yaparak Singapur ve Melbourne'da Başkan Yardımcısı ve Satış ve Endüstri Lideri olarak görev yapmıştır. Bu görevini 2011 yılına kadar sürdürmüştür. Aynı yıl AT10TION Group'unu kurarak CEO olarak görevine başlamıştır.

2012 yılında SunTec Business Solutions'a katılarak İngiltere, Singapur, Birleşik Arap Emirlikleri, ABD ve Hindistan'dan sorumlu CCO & COO olarak görev yapmıştır. 2017 yılında CCS Connects'in CEO'su olarak atanmış ve 2021 yılına kadar bu görevi sürdürmüştür.

Max Speur, teknoloji sektöründeki deneyimi ve liderlik yetenekleriyle tanınan bir iş adamıdır ve AT10TION Group'unun Kurucusu ve CEO'su olarak görev yapmaktadır. 

Max Speur, SabancıDx, Radiflow, SEM ve Teknosa şirketlerinin büyüme süreçlerine liderlik etmektedir.

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?
Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?
Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?
Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?
Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?
Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?
Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?
Serra Sabancı kimdir? Serra Sabancı evli mi?