Konut

Maximoon Bahçeşehir'de fiyatlar 112 bin TL'den başlıyor!

Yalçıntepe Group’un tarafından hayata geçirilen Maximoon projesi İstanbul Başakşehir'de konumlanıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Maximoon Bahçeşehir'de fiyatlar 112 bin TL'den başlıyor...


İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de bulunan Maximoon, Akbatı AVYM’ye sadece 500 metre mesafede.


Koza Park Projesi ile karşı komşu olan Maximoon’da, Fransız Sokağı’ndaki restaurantların tadını kolayca çıkarmak mümkün.


TED Koleji’nin yanı başında, Okyanus Koleji’nin hemen arkasında konumlanan Maximoon, yeni yapılacak Özel Acıbadem ve Özel İsviçre Hastaneleri ile yatırım değerini artırıyor.


Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, yeni yapılacak üçüncü Havalimanı’na 30 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400 metre, E5 karayoluna 5 dakika uzaklıkta olan Maximoon, İstanbul Üniversitesi’nin Avcılar Kampüsü’ne 5 dakika, İstoç İş Merkezi’ne de sadece 10 dakikalık mesafede. Proje bünyesinde; kaliteli konut birimlerini, zengin ve iyi planlanmış spor tesisleri ile sosyal yaşam alanlarını ve açık alışveriş merkezini barındırıyor.


Projede yer alan ve Maximoon Çarşı adı verilecek alışveriş merkezi, 93 mağazadan oluşuyor. Çarşı içinde bir hipermarket de yer alıyor.


Esenyurt Belediyesi tarafından yayımlanan haberlere göre yakın zamanda bölgede iki meslek yüksekokulu, iki özel üniversite ve Esenyurt Vakıf Üniversitesi inşa edilecek. Böylece bölgenin prestiji daha da artacak.


 www.maximoonevleri.com                       


Telefon: 444 34 18