09 / 05 / 2024

Maximoon'un ayakları yerden kesen reklamı 5 günde çekildi!

Maximoon'un ayakları yerden kesen reklamı 5 günde çekildi!

Genna, ayakları yerden kesen yeni konut projesi Maximoon reklam filmini beş günde tamamladı. Genna Kreatif Direktörü Başar Kurt, yerçekimsiz ortam sahnelerinin reel olarak çekildiği filmde, oyuncuların ve objelerin gerçekten uçurulduğunu belirtti



Reklamcılık sektörünün güçlü isimlerinden Genna, Yalçıntepe İnşaat güvencesiyle Esenyurtta yükselen, sunduklarıyla ayakları yerden kesen yeni konut projesi Maximoon reklam filmini beş günde tamamladı.

Reklam filminde, şehrin tüm yükünü ve stresini üzerinden atmış insanlar, sanki ay yüzeyindelermiş gibi yerçekimsiz bir ortamda izleniyor. Maximoonda yaşayan herkesin bu yerçekimsiz ortamın tadını çıkardığı görüntülere, aynı hissin ön planda olduğu müzik eşlik ediyor.

Genna Kreatif Direktörü Başar Kurt, Maximoonun yeşil anaları, alışveriş merkezleri, sosyal imkanları ve tertemiz havasıyla maksimum bir hayat vaat ettiğini belirterek, Sunduklarıyla ayakları yerden kesecek bir proje olması, Maximoonun reklam filminin de ana fikrini oluşturuyor. Yerçekimsiz ortam sahnelerinin reel olarak çekildiği, oyuncuların ve objelerin gerçekten uçurulduğu film, post prodüksiyon aşamasıyla birlikte 5 günde tamamlandı dedi.

Yönetmenliğini Müfit Samıkın yaptığı filmin prodüksiyon ajansı ise TİMS.

Maximoon Künye

Reklamveren: Yalçıntepe Group

Ajans: Genna MCG

Müşteri İlişkileri : Sedef Tenim Kayaokay / Emel Çimen / Serap Salmanoğlu

Yaratıcı Ekip : Başar Kurt / Önder Öncel / Aykut Yöney / Kayhan Başpınar / Afşin Bayır / Tuğşat Ergen

Yapım: Tims Commercials

Yönetmen: Müfit Samık

Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutlar / Gökhan Tiryaki

Müzik: Elektrip

Medya Ajansı : ABC Medya


Geri Dön