Kent Haberleri

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar. 2-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tek seferde 750 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapan müşteriler, kampanyaya katılarak 75 TL MaxiPuan kazanabilecekler

İş Bankası, Maximum Kart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. 2-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tek seferde 750 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapan müşteriler, kampanyaya katılarak 75 TL MaxiPuan kazanabilecekler.

Kampanyaya katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden "Kampanyalar" bölümünde yer alan "KATIL" butonuna tıklamak yeterli olacak. Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları dahil olacak.

Ancak kampanya kapsamında ticari bankamatik ve kredi kartları, Vadematik Kart, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler geçerli olmayacak.

Kampanyaya katılan müşterilerin MaxiPuan'ları en son kullandıkları kartlarına 6 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilecek ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Maximiles özellikli kredi kartı ile yapılan işlemlerde kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebilecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek. Ancak, açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuan'lar ile avans kapatılamayacak.

Türkiye İş Bankası A.Ş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutuyor.

Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!
Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!
Ehliyeti olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Çok acilen bakın, SMS gönderilecek!