Kent Haberleri

Maximum Kart’ı olanlara müjde verildi! Hesabınıza tam bu kadar para yatacak!

Kampanyalarına her gün bir yenisini ekleyen Türkiye İş Bankası, şimdi de Maximum Kart müşterilerine özel bir kampanya düzenledi. İş Bankası, kampanya kapsamında hesaplara 400 TL yatacağını duyurdu. Maximum Kart müşterileri için düzenlenen bu kampanyaya göre, market alışverişlerinde toplam 400 TL MaxiPuan’ın hesaplara yatacağı paylaşıldı

Vatandaşların en çok zorluk yaşadığı harcamalardan biri olan market harcamalarını hafifletmek için İş Bankası tarafından bir kampanya düzenlendi. Maximum Kart müşterileri için düzenlenen bu kampanyaya göre, market alışverişlerinde toplam 400 TL MaxiPuan’ın hesaplara yatacağı paylaşıldı.

Söz konusu kampanyanın duyurusu Maksimum resmi internet sitesinden şu ifadelerle duyuruldu:

“Maximum Mobil uygulamasından veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1 Mayıs-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden bir kerede gerçekleştireceğiniz 400 lira ve üzeri ilk peşin market işleminizden sonra farklı günlerde gerçekleştireceğiniz 400 lira ve üzeri her peşin işleminiz için 40 lira, isterseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 400 lira MaxiPuan kazanın!”

İşte kampanya detayları...

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR VE İŞLEMLER

İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markasının yer aldığı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından gerçekleştirilen market işlemleri kampanyaya dâhildir. 

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

 Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan gerçekleştirilerek yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından gerçekleştirilmeyen işlemler, çeşitli ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından gerçekleştirilecek işlemler kampanya kapsamında değildir. Kampanya sürecinde yapılan işlemlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iadesi halinde yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır. 

ÖDÜL KULLANIMI

 Kazanılan MaxiPuan’lar 7 Haziran’da en son kullandığınız kartınıza aktarılacaktır. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Temmuz olarak belirlenmiştir. Kampanya çerçevesinde kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak aktarılacak ve seçeneğe bağlı bir şekilde MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı temelli değil, müşteri temellidir. Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir. Ayrıca, en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINZ

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

2023 kurbanlık fiyatlarında flaş gelişme! Fiyatlar belli oldu mu? İşte kurbanlık fiyatları!.

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam bu kadar gelir getirecek!