09 / 05 / 2024

May365 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


May365 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Yıldız ve Ahmet Yıldız ortaklığında kuruldu.



May365 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yıldız ve Ahmet Yıldız ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

May365 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat, montaj isleriyapmak, insaat projeleri hazırlamak, hazırlatmak, mühendislik, dekorasyon ve mimarlık isleri yapmak, resmi, yarı resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhüt etmek, münferit ve toplu konut isleri ile ishanları, fabrika, hastahane, sanayi tesisleri ve sosyal tesisler insaa etmek, bunları organize etmek, satmak kiraya vermek. 2. Her türlü gıda ürünlerinin, tekstil ürünlerinin ,elektrik malzemelerinin ve her türlü metal ürünlerinin ,insaat ve nalburiye malzemelerinin alımını, satımı, ithalatını, ihracatını, imalatını ve bu ürünlerin imalatında kullanılan ana ve yardımcı malzemelerin alımını, satımını ve ithalatı ile diger insaat malzemelerin alımını, satımını ithalatını, ihracatını, imalatını yapmak. 3.Yurt içinde ve .....anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön