Proje Güncel

Maya Kemer Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! Peşin ödemelerde en az 10 indirim! 

Maya Kemer Evleri'nde peşin ödemelerde en az 10 indirim fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Maya Kemer Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Maya Kemer Evleri, MAYA Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Proje, 2 etap şeklinde hayata geçirildi ve şu an yaşam başladı. 

Maya Kemer Evleri’nin 1. etabında A ve B tipi bloklar,  2. etabında C tipi bloklar bulunuyor. Projenin ilk etabında 84 daire, ikinci etabında da 110 daire yer alıyor. 

Projenin ilk etabı 25 dönüm arsa üzerinde, ikinci etabı da 15 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Projede hemen tapu teslim fırsatıyla oturum imkanı sunuluyor.

YATAY MİMARİ ESASIYLA İNŞA EDİLDİ 

Maya Kemer Evleri’nde araç trafiğinin parsel çevrelerine yönlendirilmesi ve otoparkların bina altlarına alınmasıyla genişletilen yeşil alanlar, özenle tasarlanmış peyzajla dikkatleri çekiyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. 

Maya Kemer Evleri’nde yer alan konutlar dubleks ve bahçe katlı olacak şekilde tasarlandı. Projenin ilk etabında 15, ikinci etabında da 16 adet blok yer alıyor. Yatay mimari esasıyla inşa edilen projedeki blokların yüksekliği 4 kat olarak tasarlandı. 

Geniş bahçeler, ferah teras alanlarına sahip konutlarda akıllı ev sistemleri bulunuyor. 

Projede yer alan 1+1'ler 60 metrekare net alana, 2+1'ler de 86 metrekare net alana sahip. Konutlarda kullanılan yüksek cam cephelerle, gün ışığı ve yeşil manzara evin içine kadar getiriliyor. 

MAYA KEMER EVLERİ FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2024 

Maya Kemer Evleri'nde yer alan 1+1'lerin başlangıç fiyatları 17 milyon 733 bin + KDV olarak belirlendi. 2+1 konutların fiyatları ise 23 milyon TL ile 30 milyon TL arasında değişiyor. 

Projeden peşin ödemeyle konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 10'dan başlayan indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca ödemeler yarısı peşin, yarısı 12 ay yüzde 2.99 vade farkıyla da yapılabiliyor. 

Web: https://mayakemerevleri.com/

Tel: 0 212 350 1100

Tuzla Buhara Konutları yüzde 50 peşin 36 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Acıbadem Konakları'nda son konutlar! Hemen teslim fırsatıyla!

Manzara Sarıyer lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje!