Kent Haberleri

Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara düzenli olarak destek ödemesi veriyor. Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 12 ay boyunca dar gelirli ailelere yönelik şekilde verilen aile destek ödemelerinin, bu ay hangi tarihlerde yatırılacağı sık sık araştırılırken, bir taraftan da söz konusu ödemelerin artıp artmayacağı araştırılıyor

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile destek ödemelerinin hangi tarihte yapılacağı 2023 yılının Mayıs ayına girilmesiyle beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından da arama motorlarında sık sık araştırılmaya başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 12 ay boyunca dar gelirli ailelere yönelik şekilde verilen aile destek ödemelerinin, bu ay hangi tarihlerde yatırılacağı sık sık araştırılırken, bir taraftan da söz konusu ödemelerin artıp artmayacağı araştırılıyor. Verilen bu desteklerden faydalanan vatandaşlar "Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak? 1250 TL'lik ödemelere 2023 zammı gelecek mi?" sorularının cevapları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu sosyal destek ödemelerinden yararlananlar 2023 Mayıs aile destek ödemeleri için tarihleri merak ediyor ve araştırıyor.

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, geçtiğimiz ay 16 Nisan'da hesaplara peş peşe yatırılan destek ödemelerinin, bu ay hangi tarihlerde yapılacağı merak ediliyor.

Yine verilen bilgiye göre, tam 12 ay boyunca dar gelirli ailelere yönelik yapılan aile destek ödemelerinin, bu ay hangi tarihlerde yatırılacağı sorgulanırken, bir taraftan da ödemelerin artıp artmayacağı merak ediliyor. Söz konusu bu destekten yararlanan vatandaşlar "Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak? 1250 TL'lik ödemelere 2023 zammı gelecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

MAYIS 2023 AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATTI MI?

Aktarılan bilgilere göre, geçtiğimiz ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Aile Destek Programı kapsamında nisan ayı ödemeleri 16 Nisan 2023 tarihinde tek tek hesaplara aktarılmaya başlanmıştı.

Yine verilen bilgiye göre, 2023 yılı Mayıs ayı aile destek ödemelerinin de 15 Mayıs tarihinden itibaren hesaplara peş peşe yatırılması bekleniyor.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ İÇİN 2023 ZAMMI GELECEK Mİ?

Paylaşılan bilgiye göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, her ay dar gelirli vatandaşlara sağlanan destek ödemeleriyle ilgili bir zam şu an için gündeme geldi.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ KAÇ TL?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile Destek Programı ödemelerinde, gelir miktarına ve sosyoekonomik durumlara göre yardım tutarı değişiyor.

Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şu şekilde:

450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL alacak.

450 TL üzeri - 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL alacak.

911,15 TL üzeri - 1372,30 lira ve altı olanlar: 950 TL alacak.

1372,30 TL üzeri - 1833,45 TL'den az olanlar: 850 TL alacak.

İstanbullular dikkat! Bugün ve yarın bu yollar resmen trafiğe kapatılacak! Bakmadan geçmeyin!

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023!

Tapu sahiplerine müjde! Tam 5 yıl ödediğiniz o paralar size geri verilecek! Bu paraları mutlaka alın!