Teknoloji

Mcdodo, telefon ekranlarını kasko gibi koruyor! Artık endişelenmeyin!

Mcdodo, akıllı telefonlar için güçlü ve uzun süreli hızlı şarj ile yüksek koruma sağlayan MagSafe kılıflar ve kırılmaz camlar sunuyor. Su, darbe ve çiziklere karşı koruyan camlar kolay kurulum imkanı sunuyor. Özellikle iPhone kullanıcıları için özel olarak tasarlanan MagSafe kılıflarının yanı sıra, McDodo şimdi de telefon ekranlarını her türlü darbeye ve çizilmeye karşı koruyan kırılmaz camları piyasaya sürüyor

McDodo, küresel mobil aksesuar markası olarak, artık astronomik fiyatlara sahip olan akıllı telefonlar için yalnızca güçlü ve hızlı şarj sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda yüksek düzeyde koruma sunuyor. Özellikle iPhone kullanıcıları için özel olarak tasarlanan MagSafe kılıflarının yanı sıra, McDodo şimdi de telefon ekranlarını her türlü darbeye ve çizilmeye karşı koruyan kırılmaz camları piyasaya sürüyor.

 

 

Suya, darbeye, aşınmaya ve düşmelere karşı yüksek koruma sağlayan bu cam koruyucular, parmak izi bırakmayan özel bir teknolojiyle donatılmıştır. Ayrıca, yüksek transparanlık özelliği sayesinde orijinal camla aynı hissiyatı verir. Özel yapıştırıcısıyla, kenarlardan kalkma veya soyulma gibi sorunlar yaşanmadan kolay ve hatasız bir şekilde kurulum imkanı sunar. Bu sayede, telefon camınızı profesyonel yardım almadan, hiçbir baloncuk bırakmadan kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Kutu içerisinden gelen özel bezler ve yedek ekran koruyucu da kurulum sürecine yardımcı olur.

 

McDodo, Türkiye'nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası olarak, her yaşa ve zevke hitap eden geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Günümüz dünyasında akıllı telefonlar günlük yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir ve McDodo, bu cihazlar için sadece hızlı şarj imkanı değil, aynı zamanda yüksek düzeyde koruma sunmayı hedeflemektedir. McDodo'nun MagSafe kılıflarının yanı sıra sunduğu kırılmaz camlar, malzeme kalitesi, tasarımı ve işlevselliğiyle öne çıkar.

Mcdodo iPhone şeffaf kırılmaz cam fiyatı: 489.39TL

MCDODO HAKKINDA!

Mcdodo, 2013 yılında Guangdong Mcdodo Industrial Co. adı altında kurulan yenilikçi bir markadır. Şarj teknolojilerine odaklanarak kalite, güvenlik, verimlilik ve kolay kullanım konseptlerine bağlı kalmaktadır. Elektronik ürünler sektöründeki teknolojik yeniliklere odaklanan Mcdodo, son teknolojiyi kullanarak kullanıcılara daha hızlı, daha akıllı ve daha güvenli bir şarj deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Akıllı otomatik kapanma teknolojisine öncülük ederek mobil aksesuar sektöründe yeni bir çağ açmıştır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.mcdodo.com.tr 

Editör Notu: Bu haber 9 Haziran 2023 tarihinde saat 23.37'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 23 lira 40 kuruş, euro 25 lira 19 kuruş, altının gramı ise bin 500 lira 28 kuruş değerindedir.

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem ve tsunami uyarısı!
Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!
DASK, 26.5 Milyar TL'yi aşan tazminat ödemeleriyle dikkat çekiyor!