İş Fırsatları

MEB 750 Memur ve Personel Alacak! İşte başvuru ekranı!

MEB geçtiğimiz günlerde resmi gazete ilanı ile 750 memur ve personel alımı yapılacağını duıyurdu! Peki, başvuru nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte bütün detaylar...İl milli eğitim müdürlüklerine memur alımı ve personel alımı yapılacağını duyuran MEB, başvuru tarihini 16 Mayıs ile 27 Mayıs olarak belirledi

Milli Eğitim Bakanlığı 250 kamu personeli alımı yapacak. İl milli eğitim müdürlüklerine memur alımı ve personel alımı yapılacağını duyuran MEB, başvuru tarihini 16 Mayıs ile 27 Mayıs olarak belirledi. 

Kamupersonelialimcom'da yer alan habere göre,  Milli eğitim bakanlığı iş ilanlarını başvuru yapacaklar için alınacak unvanların tek unvanda olduğu ve bu unvanın ise 750 eğitim müfettiş yardımcısı olduğu duyuruldu.

Peki, başvuru nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte bütün detaylar...

MEB PERSONEL ALIMI KOŞULLARI

Milli Eğitim Bakanlığı 2022 senesi personel alımı ilanına başvuru yapacaklar kişiler için belirli şartlar koydu! Bu şartlar ise şu şekilde;

Başvuru yapacak kişilerin son başvuru tarihi günü olan 27 Mayıs 2022 tarihinden itibaren en az öğretmenlikte 8 sene hizmet etmiş olması gerekiyor.

1 Ocak 2022 tarihinden itibaren son başvuru gününe kadar geçerli olan 36 yaşından gün almamış olmak koşulu bulunuyor. 

Son olarak MEB uzman yardımcısı alımı için adayların en az 3 senelik bakanlığa bağlı herhangi bir resmi eğitim kurumunda görev yapmış olma şartları ile memur alımı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacaktır.

MEB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Milli eğitim bakanlığı kamu personel alımı başvurularını yapmak isteyen kişiler için başvurular belirtilen tarihler içerisinde çevrimiçi bir şekilde Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVURU EKRANI