Beyaz Eşya

Media Market'ten bomba gibi bir kampanya daha! Tarih verildi sakın kaçırmayın

Media Market'in 1-26 Haziran arası düzenlediği Clup üyelerine özel kampanyanın detayları merak ediliyor. Grundig marka 2'li beyaz eşya alımında çay makinesi, 3'lü alımlarda ise Airfryer hediye ediyor. Ayrıntıları ise haberimizden öğrenebilirsiniz.İşlevsel özelliklere sahip olan bu model, kullanıcılara pratik bir çamaşır yıkama deneyimi sunmayı amaçlar

Grundig  markası tarafından üretilen bir çamaşır makinesidir. İşlevsel özelliklere sahip olan bu model, kullanıcılara pratik bir çamaşır yıkama deneyimi sunmayı amaçlar. Media Market Türk milleti nazarında kadim bir geçmişe sahip bu markaya rağbetine kulak veriyor ve kampanya kapsamına alıyor. İşte detaylar.

Grundig GWM 81013 S çamaşır makinesinin bazı özellikleri şunlardır:

Kapasite: Makine, 8 kg'ye kadar çamaşır yıkama kapasitesine sahiptir. Bu, orta büyüklükteki bir aile için uygun miktarda çamaşır yıkama imkanı sunar.

Programlar: Çamaşır makinesi, farklı çamaşır türleri ve kirlilik seviyelerine uygun olarak çeşitli yıkama programları sunar. Örneğin, pamuk, sentetik, yün gibi farklı kumaş türlerine özel programlar bulunur. Ayrıca, hızlı yıkama, ekstra durulama gibi özel programlar da mevcuttur.

www.mediamarkt.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 09 Haziran 2023 tarihinde saat 23: 40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.47 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1501 Türk Lirası değerinde.

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar