27 / 04 / 2024

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.



Su ve enerji tasarrufu sağlamak ile beraber bulaşıkların kolayca yıkanmasına yardımcı olan bulaşık makinesi modelleri, en kaliteli alternatifleri ile MediaMarkt'ta yer alıyor. Birbirinden makul fiyat skalasına sahip olan bulaşık makineleri, tüm markaların çatısı altında tüketicilerle buluşuyor.

Her geçen gün gelişen teknolojik dünyada, evdeki gündelik yaşamın akışı da pek çok ürün ile kolay hale geliyor. Bu ürünlerin başında beyaz eşyalar yer alıyor. Konutlara girdiği ilk günden bugüne pek çok avantajı da birlikte getiren bulaşık makinesi modelleri, kullanışlı olmaları sayesinde yaşamı en çok kolaylaştıran ürünlerden biri. Evdeki yaşam standartlarının daha konforlu olmasını sağlayan ürünler, marka ve modele göre birbirinden ayrılıyor. Devir seviyeleri, program opsiyonları ve fiyatlarıyla beraber her kitleye hitap eden ürün modelleri bulunabiliyor.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

SICAK ÖN YIKAMA OPSİYONU

Bulaşıkları makineye yerleştirmeden önce sudan geçirmek size fazladan zaman kaybettirir. Aynı zamanda su israfına neden olur. BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’nde bulunan Sıcak Ön Yıkama Opsiyonu ise bulaşıklarınızı 50 derecenin üzerinde bir sıcaklıkta yıkar. Bu sayede kirleri yumuşatarak makinenizi normal yıkama programına hazırlar. Öte taraftan, Kendini Temizleyen Filtre ile kirler filtrede birikmez. Ayrıca, bulaşık makinenizin performansı etkilenmez.

BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön