27 / 04 / 2024

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olarak bilinen MediaMarkt'tan güzel haber geldi. MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz. Hemen bakın, sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar...



iPhone 14 Plus, özellikleri ve fiyatıyla en popüler iPhone modellerinden biridir. Eğer Pro ve Pro Max'in özelliklerine ihtiyacınız yoksa, ancak ekran boyutu ve pil ömrü sizin için önemliyse, tam size göre bir telefon. Ancak, ülkemizdeki yüksek dolar kurundan ve vergi oranlarından dolayı, fiyatı oldukça yüksek. Apple'ın resmi sitesi ve MediaMarkt mağazalarında satışa sunulan iPhone 14 Plus, şu anda 36.999 TL'ye satın alınabiliyor. Ancak daha uygun bir fiyata iPhone almak isteyenler için MediaMarkt'ın özel kampanyası mevcut.

Sarı iPhone 14 Türkiye'de satışta! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

iPhone 14 Plus, 6.7 inç boyutunda, FHD+ çözünürlüğünde, OLED teknolojisine sahip bir ekranla birlikte gelir. Ekran, 60 Hz yenileme hızı, HDR-HDR10, DCI-P3 ve True Tone gibi özelliklerle birlikte Super Retina XDR teknolojisine sahiptir.

Telefon, yenilenen A15 Bionic işlemcisini kullanır ve 6 GB RAM (LPDDR4X) ile birlikte gelir. Depolama seçenekleri arasında 128GB, 256GB ve 512GB seçenekleri bulunur.

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar...


Geri Dön