Perakende

MediaMarkt kahve severlerle bir araya geliyor! İşte 27 Eylül 2022 MediaMart kahve makinesi fiyatları

Kahve severler için mağazalarında açtığı MediaMarkt Barista köşelerinin haricinde web sitesinde de tüketicilere bilgilendirmeler ve tarifler sunan MediaMarkt, 30 Eylül’e kadar kahve makinelerinde cazip fiyatlar uyguluyor. İşte MediaMarkt kahve makineleri fiyat listesi Önce mağazalarında açtığı “MediaMarkt Barista”lar ile kahve seven mmüşterilerine sunduğu ürünleri test etme imkanı veren MediaMarkt, sonrasında da bu hizmetini web sitesine taşıyarak tüketicilere; “Kahve Lezzetleri”, “Kahve Makineleri, Öğütücüler ve Aksesuarlar” ve “Spesiyel Kahveler ve Tarifler” şeklinde 3 farklı temel kategoride tavsiyelerde bulunmuştu

Sunduğu on binlerce çeşit teknoloji ürünüyle her yaştan tüketiciye hitap eden MediaMarkt, kahve severler için yaşama geçirdiği uygulamalara yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Önce mağazalarında açtığı “MediaMarkt Barista”lar ile kahve seven mmüşterilerine sunduğu ürünleri test etme imkanı veren MediaMarkt, sonrasında da bu hizmetini web sitesine taşıyarak tüketicilere; “Kahve Lezzetleri”, “Kahve Makineleri, Öğütücüler ve Aksesuarlar” ve “Spesiyel Kahveler ve Tarifler” şeklinde 3 farklı temel kategoride tavsiyelerde bulunmuştu.

https://www.mediamarkt.com.tr

Editör Notu: Bu haber 27 Eylül 2022 tarihinde saat 04.02'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 46 kuruş, euro 17lira 76 kuruş, altının gramı ise 963 lira değerindedir.

108 megapiksellik Huawei Nova 9 SE’yi Media Markt’tan alın! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone 14 Media Markt'ta ön satışta! Eski telefonu getirene inanılmaz fiyat! İşte 18 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Müzikseverler MediaMarkt'a koşun! Harika fırsatlar başladı! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...