Teknoloji

MediaMarkt Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate dev indirim! Hemen siz de alın! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Xiaomi'nin çok satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite inanılmaz bir indirim geldi! Fiyatlarını görünce şok olacaksınız! Peki, MediaMarkt'ta Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...jpg" />Türkiye'nin en popüler tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Xiaomi'nin en beğenilen satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Watch Lite'ı MediaMarkt'tan satın almak

Türkiye'nin en popüler tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Xiaomi'nin en beğenilen satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Watch Lite'ı MediaMarkt'tan satın almak.

Xiaomi Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde TFT renkli dokunmatik ekranı ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Xiaomi Mi Watch Lite, 11 değişik egzersiz moduna sahip, bu özelliği ile birçok kişinin favorisi oldu! 50 metre derinliğe kadar 5 ATM su geçirmezlik özelliğiyle beğeni toplayan Xiaomi Mi Watch Lite, PSG sensörüne sahip.

PSG sensörü ile 24 saat kullanıcıların nabzını gözlemleyebilen Mi Watch Lite, nabız normal seviyelerin üzerinde olduğu zaman kullanıcıya haber veririr. Xiaomi Mi Watch Lite, 2 saat içinde yüzde 100 şarj olur ve tipik kullanımlarda şarjı 9 güne kadar dayanır.

Peki, MediaMarkt'ta Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uyumlu İşletim Sistemi    

Uyumlu İşletim Sistemi Versiyonu    

Ekran Özellikleri    

Suya Dayanıklılık Özellikleri    

Servis ve Uygulamalar    

Sağlık ve Yaşam    

Spor ve Aktivite    

Desteklenen Aktiviteler    

XIAOMI MI WATCH LITE 17 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ

  1. Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat fiyatı: Xiaomi'nin resmi internet sitesinde bin 49 lira olan akıllı saat MediaMarkt'ta sadece 789 liraya satılıyor.

Editörün Notu: Bu haber 17 Haziran 2022 tarihinde saat 10:51'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 17 lira 31 kuruş, euro 18 lira 22 kuruş, altının gramı ise 1.035 lira 75 kuruş değerinde.

Hepsiburada'dan Oppo A74'e büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 9 SE'ye Babalar Günü'ne özel bin TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan karne sürpizi! Apple telefonlarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı! 17 Haziran 2022 fiyat listesi!