Teknoloji

MediaMarkt’ta uygun aksesuarlar için az zaman kaldı! Son tarih 19 Eylül 2022…

Avrupa'nın bir numaralı elektronik perakende markası MediaMarkt, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de teknolojik ürünlerin aksesuarlarında birbirinden farklı fırsatların sunulduğu yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Eğer bluetooth hoparlör, wireless kulak içi bluetooth kulaklık, taşınabilir şarj cihazları ve SSD’ler gibi ürünlere ihtiyacınız varsa bu fırsat kaçırılmaz

MediaMarkt’ın kaçırılmayacak indirim fırsatları sunan kampanyası 19 Eylül 2022 tarihinde sona erecek. Eğer bluetooth hoparlör, wireless kulak içi bluetooth kulaklık, taşınabilir şarj cihazları ve SSD’ler gibi ürünlere ihtiyacınız varsa bu fırsat kaçırılmaz. 

Teknoloji severlerin geniş ürün yelpazesi nedeniyle ilk tercihleri arasında yer alan MediaMarkt, farklı kategori ve fiyatlardan sunduğu binlerce teknolojik ürüne ek olarak bu ürünlerin aksesuarlarında da kampanyalar yapıyor. 
Televizyondan dizüstü bilgisayara, dijital fotoğraf makinelerinden oyun konsollarına kadar yaklaşık 50 bin çeşide varan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan MediaMarkt’ın teknolojik ürünlerin aksesuarlarına yönelik fırsat kampanyası 19 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında taşınabilir şarj cihazlarından taşınabilir hoparlörlere, bluetooth kulaklıklardan oyuncu aksesuarlarına ve daha birçok kategoride çeşitli ürünlerde kaçırılmaz fırsatlar yer alıyor.

Peki dilediğiniz tüm elektronik eşya ve aksesuar ihtiyaçlarınızı tek bir mağazadan, vakit kaybetmeden alma imkanı tanıyan MediaMarkt’ın yeni kampanyası kapsamında hangi ürünler avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu? İşte bu sorunun cevabı:

HOPARLÖR VE KULAKLIKLAR UYGUN FİYATLARLA SATILACAKMediaMarkt’ın düzenlediği kampanyada müzikseverler için hayata geçirdiği indirimli ürünler dikkat çekiyor. Buna göre hem iç hem de dış mekanlarda kaliteli bir müzik dinleme imkanı veren ve aynı zamanda kolayca da taşınabilir olduğu için rağbet gören bluetooth hoparlör, wireless kulak içi bluetooth kulaklık uygun fiyatlarla raflardaki yerini alıyor. 

Birçok insanın yaşamını kolaylaştıran ürünler arasında yer alan taşınabilir şarj cihazları ve SSD’ler de (SSD günümüzde veri depolamak için kullanılan aygıtlara verilen isim) kampanyada indirimli fiyatlarla tüketiciye sunulacak. 

İHTİYAÇLARIN İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR

MediaMarkt’ın ‘İhtiyaçların için kaçırılmayacak fırsatlar’ diyerek duyurduğu kampanyası kapsamında MediaMarkt mağazalarında, mediamarkt.com.tr’de ve mobil uygulamasında geçerli olacak indirim fırsatlarından faydalanmak için fazla vaktiniz yok. Çünkü MediaMarkt’ın kampanyası 19 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Ayrıntılar için Tıklayın  MediaMarkt